muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL GH Max

Съдържание: 180 таблетки


Бърз преглед

Universal GH Max е добавка, която поддържа по здравословен начин хормона на растежа. Този продукт не съдържа HGH. Той е предназначен да поддържа здравoсловно, естествено производство на HGH в тялото. GH Max е продукт за произвеждане на хормона на растежа, който има способността да предразположи към градене на чиста мускулна маса, сила и размери. Изследвания също показват, че хормона на растежа може да транспортира определени аминокиселини право в клетките. Този продукт също съдържа съставки с анаболен ефект за максимум сила и растеж.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 64 промо точки.

64,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

6 таблетки на ден. 4 Таблетки преди тренировка и други 2 по което и да е време следобед. В нетренировъчни дни 2 таблетки сутрин, 2 следобед и 2 преди сън.

Информация за GH Max:

Само тази доказана формула предоставя съотношението на аргинин и орнитин 2:1. Продуктът също съдържа Витамин С, Витамин В6. Всяка таблетка съдържа формула,позволяваща продължително отделяне на хормона на растежа в кръвния поток.

Аргинин е аминокиселина, която участва в много биохимични процеси свързани с нормалното физиологична реакция на тялото. Аргинин на прах е най-чистата форма на Аргинин-а произведена по специална технология. Аргининът има няколко различни роли в организма. Изследванията показват, че приема на 1-2 грама на аргинин дневно съчетано с тренировки има голям ефект върху намаляването на мазнините в тялото след няколко седмици използване на продукта.

Орнитин: е добавен към формулата. Орнитина преминава през храносмилателната система напълно непокътнати, така че да могат да работят по-ефективно при по-ниски дози. Орнитина предимно увеличава синтеза на мускулния протеин и го прави по-ефективен поради повишеното усвояване. Орнитина също повишава нивото на кръвната плазма на аргинин, допринасяйки по този начин за повече азотен оксид и стимулиращите му ефекти. На последно място, но със сигурност не най-маловажно, Орнитина стимулира производството на хормона на растежа (GH), който може да доведе до мускулен растеж. Високите дози на орнитин са причина за стомашени дискомфорт, което значи, че по-ниски дози могат да бъдат използвани ефективно.

Витамин С: Витамин С играе огромна роля в подсилването функциите на имунната система. Като антиоксидант, Витамин С помага за неутрализиране на свободните радикали в клетките. Витамин С е водноразтворим витамин. Той е термин, който включва 2 съединения – аскорбинова и дехидроаскорбинова киселина. Витамин С е необходим за образуването на колагена други органични съставки на междуклетъчната основа на костите, зъбите и стените на кръвоносните съдове; оптималната активност на някои ензими – чернодробни детокификационни ензимни системи, ензими, свързани със синтеза на редица аминокиселини и невротрансмитори

Витамин B6 (Пиридоксин) Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства.

Затова на спортистите са необходими по-големи количества витамин B6. Недостигът на този витамин забавя обновяването на мускулните влакна. Според изследванията внасянето на по-големи количества витамин B6 в организма преди менструация значително облекчава предменструалния синдром и болките. Той е много важен за изграждането на витамин B12, витамин B6 е природно диуретично средство.

Съдържание 180 таблетки
Производител Universal
Съдържа

Хранителни стойности за доза 6 таблетки:
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 1,000 mg 167%
Vitamin B6 (as Pyridoxine HCl) 20 mg 1000%
Beta-Sitosterol 100 mg †
Gamma Oryzanol (as Rice Bran) 50 mg †
Carnitine (as L-Carnitine) 100 mg †
Arginine (as L-Arginine Pyroglutamate) 5 g †
Ornithine (as L-Ornithine Alpha-Ketoglutarate) 3 g †
Boron (as Boron Citrate, Aspartate, Glycinate) 4 mg †

Съставки:
Whey Protein, Calcium Sulfate, Magnesium Stearate, Redix Astralagus, Oriental Ginseng, Sarsaparilla, Saw Palmetto Berries, Guarana Extract, Kola Nut Extract, Stearic Acid.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL GH Max

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект