muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL Creatine Powder

Бърз преглед

UNIVERSAL Creatine Powder - eдинствената, клинично доказана форма е пудрата креатин монохидрат, нейния най-висококачествен вариант се произвежда в Германия. Заредете вашите мускули с чиста сила. UNIVERSAL Creatine Powder осигурява най-чистата, добре усвояваща се от организма Креатинова формула. Креатин „сервира” високоенергийна връзка в мускулите за поддръжка на АТФ нивата по време на мускулна контракция. Осигурената енергия от креатина ви дава сила да продължите тренировката си. Издръжливостта също е компонент на тази креатинова формула. Само UNIVERSAL Creatine Powder осигурява 5гр чист висококачествен микронизиран креатин от висококачествени източници за максимум абсорбция от тялото.

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 27 промо точки.

27,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

В тренировъчни дни смесете 1 мерителна лъжица с 250мл вода или сок. За най-добри резултати приемете го около 30-45 минути преди тренировка. За първите 7 дена зареждаща доза по 4 дози на ден 4 пъти. След седмият ден приемайте по една доза на ден.

Информация за UNIVERSAL Creatine Powder:

Креатинът в тялото се произвежда от аминокиселините аргинин, глицин и метионин. Малки стойности от креатин се намират в храните като телешко и риба.Нашият продукт помага на тялото да осигури гориво, наречено АТФ (Аденозин Трифосфат). АТФ представлява енергийната молекула на тялото, която осигурява гориво за клетъчната функционалност. По време на анаеробни упражнения съхраненото АТФ се изчерпва бързо.

Има лимит на количеството АТФ,което може да се съхрани в клетките по всяко едно време. Съдържанието на АТФ в клетките определя колко дълго ще бъде отделянето на енергия. Суплемента не повишава количеството съхранено АТФ, но определя и забързва скоростта, с която АТФ е заместено от Фосфокреатин от клетките.

АТФ е енергията, необходима за мускулната контракция, както и отстраняванено на вредите, причинени на мускулна тъкан поради интензивната тренировка. Ето защо е наложително да приемете в края на тренировката си креатин. Този продукт, консумиран преди тренировка дава на тялото достатъчно креатин да направи достатъчно допълнителни влака за помощ и сила, при зареждане с гориво, вие правите силна тренировка. След тренировката, ATФ депата са изчерпани и е необходимо да са хипер-наситени с креатин и фосфати за попълване на ATФ.

Проучванията показват при прием на креатин повишаването на енергията и метаболизма не са единствените факти, но и цялостно подобряване работата на вашето тяло при тренировка.Осигурената енергия от креатина ви дава сила да продължите тренировката си.Издръжливостта също е компонент на тази креатинова формула.

Съдържание Не
Производител Universal
Съдържа

Хранителни стойности за 5гр:
Креатин Монохидрат 5000мг

Съставки:
Ultra- and microfiltrated whey protein concentrate, dextrose, maltodextrin. Citric acid, malic acid, natural and artificial colors, aspartame, yellow #6, citrus bioflavonoids, and lecithin.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL Creatine Powder

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект