muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL Animal Pump

Съдържание: 30 пакетчета


Бърз преглед

Animal pump е пред-тренировъчна креатинова формула. Напомпването е това, което ни връща в залата ден след ден, година след година. Чувството е неописуемо. Напомпването е основното в нашия спорт - сигнал за мускулен растеж. При напомпване чувствате как кръвта ви се движи и ви издува, прави мускулите ви да изглеждат плътни и големи. Не е шега, Animal Pump е високо октанов суплемент проектиран да ви отведе отвъд възможностите ви.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 89 промо точки.

89,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

1 пакетче 30 минути преди тренировка.

Информация за Animal Pump:

Креатин Етил Естер HCL (CEE) е креатин монохидрат с прикрепен към него естер. Естерите са органични съединения, които се формират чрез естерификация - реакцията на карбоксилна киселина и алкохол. Нормалният креатин монохидрат е доказан в покачването на чистата мускулна маса, сила и тренировъчни възможности. Въпреки това, обикновения креатин монохидрат се абсорбира слабо от организма - и неговата ефективност зависи от способността клетките, за да го абсорбират.

Лошият коефициент на усвояване на обикновения креатин монохидрат изисква прием на по-големи дози от креатина за постигане на желания ефект. Тъй като креатина задържа вода в клетките и защото повечето креатин монохидрат не се абсорбира, неабсорбираният креатин ще стои извън клетката с водата, а това ще доведе до "креатиново подуване или подпухване."

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AKG): Условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта. Той е един от най-важните „транспортери”.

Екстрактът от гроздови семена се използват широко в цяла Европа, и е известен като богат източник на флавоноиди, които са антиоксиданти, чиито свойства могат да надвишават тези от по-известните на витамин А и витамин Е. Антиоксидантите играят роля в профилактиката на редица заболявания, поради способността им за намаляване на вредите, извършени от свободните радикали в организма. Най-ценният флавоноид се смята, че е procyanidolic олигомери. Тези съединения са известни като силни антиоксиданти и те също помагат за подобряване потока на кръвта и укрепване на кръвоносните съдове. Това подобрява кръвообращението и може да спомогне за укрепване защита на сърцето.

Съдържание 30 пакетчета
Производител Universal
Съдържа

Хранителни стойности за 1 пакетче:
Витамин С 60мг
Селен 100мкг
Foundational Creatine Matrix:
Magnesium Creatine Chelate (MCC)
Tricreatine Malate (TCM)
Creatine Ethyl Ester (CEE) 3000 mg † NO Blast Complex :
Arginine Alpha-Ketoglutarate (Arginine-AKG)
Ornithine Alpha-Ketoglurate (Ornithine-AKG)
Citrulline Malate
L-Carnosine
L-Norvaline 2000 mg † Energy Rush Complex:
Methylxanthine Complex (caffeine,
theobromine theophylline)
Evodiamine
Vinpocetine 500 mg † Antioxidant Complex:
Grapeseed Extract (standardized for 95%
OPC)
N-Acetyl Cysteine (NAC)
Green Tea Extract (standardized for 60%
EGC
K-R Alpha Lipoic Acid (K-R ALA)G) 100 mg † Pump Transport Complex:
Taurine
Ginger Root Extract (gingerols, shaogols)
Cinnulin PF
4-Hydroxyisoleucine (20%)
Bioperine (piper nigrum extract
standardized for a minimum of 95%
piperine alkaloids) 1000

Съставки:
Methylxanthine Complex (50% kola nut extract and 22% guarana extract), cinnamon root extract, evodiae fructus extract, fenugreek extract, vinca minor L. extract, gelatin, dicalcium phosphate, microcrystalline cellulose, titanium dioxide, stearic acid, magnesium stearate, FD&C Yellow #5 & #6, FD&C Red #40, FD&C Blue #1.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL Animal Pump

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект