muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL Animal M-Stak

Съдържание: 21 пакетчета


Бърз преглед

Animal M-Stak е анаболен клинично тестван препарат за протеинов синтез, задържа позитивния нитрогенен баланс и отделя повече хранителни вещества за чист мускулен разтеж. Намалява мускулния катаболизъм. Признайте си вие сте класически „трудно-качващ”. Това означава, че трябва да се скъсате от тренировки и да ядете двойно повече за да покачите желаната мускулна маса. Специално за този тип хора проектирахме новият М-стак. Анимал м-стак е перфектната добавка за трудно покачващите маса. Благодарение на способността си да предизвиква анаболно състояние и добър синтез на протеин, се е доказал като максимално ефективен продукт. Също има антикатаболен ефект. Този продукт ще превърне трудно покачващите маса в Хардкор покачващи маса.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 85 промо точки.

85,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба
Консумирайте по 1 пакетче всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни консумирайте 45 минути преди тренировка. В нетренировъчни - 1 пакетче сутрин или ранен следобед. За максимум ефект - прием 3 седмици с почивка 1 седмица.
Информация за Animal M-Stak Аминокиселини с разклонена верига за по-добро възтановяване и действащи антикатаболици:
Л-Изолевцин е аминокиселина, която е най-известна със своите възможности за увеличаване на издръжливостта и ще помогне за възстановяването на мускулната тъкан. Тази аминокиселина е особено важна за сериозните спортисти и културисти, тъй като неговата основна функция в тялото е да се увеличи енергията и помага на организма да се възстанови от тежките физически тренировки. Л-Изолевцин е от разклонена верига аминокиселини (BCAA). Има три разклонени аминокиселини в тялото, изолевцин, валин, левцин, като всички те подпомагат развитието на мускулите и възстановяването им след тренировка. Л-Изолевцина всъщност е разпределен за енергия в мускулната тъкан.
Л-Валин е аминокиселина и е разклонена аминокиселина намерена във висока концентрация в мускулите. Другите две аминокиселини с разклонена верига или BCAA са Л-Валин и Л-Изолевцин. Л-Валин не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храната или хранителни добавки. Има стимулиращ ефект и е необходима за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулната тъкан и поддържане на хранителния баланс в организма. Тъй като това е една разклонена аминокиселина, може да се използва като източник на енергия в мускулите, като по този начин запазва употребата на мускулната глюкоза.
Л-Левцин е от съществено значение разклонена верига аминокиселини (BCAA). Другите две незаменими аминокиселини са Л-Валин и Л-Изолевцин. Л-Левцин не може да се произвежда от тялото, и трябва да се набави чрез прием на храна или хранителни добавки. Може да се намери в ядките, кафявия ориз и пълнозърнестите хлебни продукти. Какво действие има и какви научни изследвания и доказателства съществуват? Л-Левцин включва около осем на сто от общия брой на аминокиселини в организма в протеиновите структури, тя е четвъртата най-концентрирана или с най-голямо съдържание аминокиселина в скелетната мускулна тъкан.
Като една от трите аминокиселини с разклонена верига или BCAA's, Л-Левцина е от съществено значение за вашето здраве. Тази аминокиселина има атлетично приложение. Л-Левцина има много благоприятен ефект върху спортните резултати. Тя предпазва мускулната тъкан, снабдява организма с енергия, когато е под стрес (т.е. тренировъчна дейност, лека атлетика), тя запазва мускулният гликоген (глюкоза, съхранена в мускулната тъкан, използвана за задвижване на мускулната контракция), поддържа азотния баланс и повишава мислените способности, които могат да намалеят по отношение на физическата активност, когато става по-интензивна
Cinnulin-PF: воден екстракт от канела, която е богата на антиоксиданти, свързана единствено с proanthocyanidin. Тези съединения "включват" клетъчните механизми за сигнализация, която се извършват от инсулина. Cinnulin-PF поддържа кръвната захар, холестерола и нивата на триглицеридите.

Съдържание 21 пакетчета
Производител Universal
Съдържа

Хранителни стойности за 1 пакетче:
Natural Flavone/Sterone Complex 750 mg 5Beta-Ecdysterone
5-Methyl-7-Methoxyisoflavone
Ajuga Turkestanica Extract (Turkesterone)
B-Sitosterol
† Anti-Catabolic Amino Complex 3000 mg L-Leucine
Leucine Alpha Ketoglutarate (AKG)
Leucine Ethyl Ester
L-Isoleucine
L-Valine
L-Taurine
Acetyl-L-Carnitine (ALC)
† Anabolic Adaptogen Complex 1000 mg Muria Puama
Kudzu Extract (Isoflavones)
Safed Musli
Rhodiola Rosea Extract (Rosavins)
† Insulin Potentiating Complex 500 mg 4-Hydroxyisoleucine
Banaba Leaf Extract (1-3% Colosolic Acid)
Cinnulin PF™
K-R-Alpha Lipoic Acid (K-R-ALA)
† M Factor Complex 500 mg Ginger Root Extract (Gingerols, Shaogols)
6, 7-Dihydroxybergamottin
Bioperine®
† Energy Complex 500 mg Methylxanthine Complex (Caffeine, Theobromine, Theophylline)
Evodiamine

Съставки:
Methylxanthine Complex (50% Kola Nut Extract, 22% Guarana Extract), Fenugreek Extract, Cyanotis Vaga Extract, Evodiae Fructus Extract, Grapefruit Extract, Cinnamon Root Extract, Gelatin, Di-Calcium Phosphate, Whey (Milk), Microcrystalline Cellulose, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, FD&C Blue #1, FD&C Red #40.

Други потребители са маркирали този продукт със следните етикети:

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL Animal M-Stak

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект