muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL Animal Cuts

Съдържание: 42 пакетчета


Бърз преглед

Animal Cuts действа термогенетично, забързва метаболизма и дава енергия на тялото. Кардиото не ви е приятно, но го правите защото трябва. Няма значение дали се подготвяте за състезание или просто си опитвате да влезнете в добра форма, вие се нуждаете от Animal Cuts. Този продукт е създаден да предизвиква резултати като при професионалистите. В сравнение с обикновените продукти за изгаряне на мазнини, анимал кътс е много повече от термогеничен продукт. Погледнете топ фет бърнър-а съдържа или ефедрин, кофеин или няколко други съставки подобни на тези. Запомнете, че тези продукти са само термогенични и нищо друго.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 85 промо точки.

85,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба
Вземете по 2 пакетчета всеки ден в продължение на 3 последователни седмици и след това една седмица без прием на продукта. След едната седмица почивка може да последват още 3 седмици на прием, докато достигнете целите си. За максимум ефект може паралелно с анимал кътс може да приемате Анимал стак за чиста мускулна маса и релеф. Информация за Animal Cuts Нашият продукт действа на 95% от хората, които са го опитали. Ако досега сте опитвали и получили частичен ефект от обикновени фет бърнъри, то това може просто да бъде грешният продукт, който вие сте избрали. Не се отчайвайте а просто опитайте нашият Анимал кътс. Той съдържа 28 активни съставки. В продължение на 21 поредни дни вие ще получите около 7400мг сила. Ако вие се състезавате с утрешният ден, то тогава това е вашият продукт и вие се нуждаете от него днес.
Л-Карнитинът е по-специално отговорен за транспорта на мастните киселини в митохондриите, където те се използват за производство на енергия. Въпреки, че той играе важна роля в енергийния метаболизъм, няма специфично изискване за диети. Той не се счита като основна хранителна съставка главно, защото нашето тяло може да го произведе само. Един от най-разпространените приложения и най-търсените L-карнитин ефекти е способността му да предизвиква загуба на тегло.
L-карнитин помага при окисляването на мастните киселини, когато ви транспортира мазнините разпределени по тялото и се трансформират в енергия. Мастните киселини обикновено не са в състояние да проникнат в митохондрията (когато те са изгорени), но L-карнитина улеснява това транспортиране. Този процес прави L-карнитин ефективен при загуба на мазнини и намаляване на теглото.
Synephrine:
Синефрина активира бета-3 андренорецепторите и следователно, показва липолитични и термогенични ефекти, тъй като повишава нивата на норадреналин. С приема на синефрин преди тренировка, вие повишавате горенето на мазнините със понататъшното му използване за енергия. Освен това, синефрина има голям мускулно-съхраняващ ефект работещ съвместно с изразходването на енергия за сметка на телесните мазнини. Синефрин е доказал своята ефикасност като алтернатива на ефедрин за повишаване на метаболизма ви без да се променя сърдечната честота или кръвното налягане. Синефрина също оказва силен апетито потискащ ефект, което го прави идеален продукт за нискокалориините диети.
Жълтият кантарион е най-добре познат за използване като мек антидепресант, също са провеждани проучвания за евентуалното му влияе върху други нарушения в настроението, като тревожност и обсесивно-компулсивно разстройство. Жълтия кантарион, като билкова добавка е сред водещите лекарства в Германия, използвани за облекчаване на симптомите на лека до умерена депресия. Хората, които приемат жълт кантарион показват подобрение в настроението и способността да се върши тяхното ежедневие. Симптоми, включително тъга, безнадеждност, безполезност, изтощение и лош сън също може да намалее с използването на жълтия кантарион. Използван локално, той може да има антивирусно и антибактериално въздействие.
Съдържание 42 пакетчета
Производител Universal
Съдържа Хранителни стойности в 1 пакетче:
Niacin (as Niacinamide) 15 mg 75% Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 2 mg 100% Thermogenic Complex
Synephrine
Otopamine
Tyramine
Epigallocatech Gallate (EGCG)
L-Theanine
Coleus Forskohli Extract 575 mg † Lipotropic Complex
Choline Citrate
Betaine HCL
Insitol Monophosphate 75 mg † Metabolic Complex
Guarana (22% caffeine)
L-Carnitine 900 mg † Diuretic Complex
Dandelion Extract (taraxol taraxerol)
Uva Ursi Extract (arbutin, methyl-arbutin) 750 mg † Throid Complex
Guggul (2.5% guggulsterones)
Soy Isoflavones 175 mg † Insulin Potentiators
Alpha Lipoic Acid
Chromium Polynicotinate
Chromium Picolinate 100 mg † Nucleotide Regulators
Phosphate
Inosine
Phosphatidylcholine 300 mg †
Neurotransmitter Regulators
St. John\\\'s Wort (0.3% hypercin)
L-Tyrosine
250 mg †
Animal Cuts Complex
Citrilene (hydroxycitric acid)
Grapefruit Extract (naringin naringenin)
White willow (bark)
Phenylalanine (as L-phenylalanine)
Ginger ZRoot Extract (gingerols shoagols)
812 mg

Съставки:
Bitter orange extract, green tea extract, cocoa extract, potassium phosphate, magnesium phosphate, magnesium stearate, gelatin, stearic acid.

Други потребители са маркирали този продукт със следните етикети:

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL Animal Cuts

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект