muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL Amino Tech

Съдържание: 375 таблетки


Бърз преглед

Amino Tech е повече от аминокиселинна добавка. Да, със сигурност, есяка доза от Amino Tech дава над 12 000 мг амино, набавени от хидролизиран лакталбумин, яйчен албумин и изолирана соя. С революционната си формула с високо технологични анаболични хранителни съставки Amino Tech е създаден за бодибилдъри и сериозни силови атлети, които натоварват техните мускули до максимум. Когато тренирате да създадете по-добро тяло, нормално е да заредите вашите мускули с гориво. Amino Tech има продължително отделяща се формула, която дава на мускулите нужните нутриенти и така оптимизира анаболното състояние на организма ви.
• Обширен АА Профил
• Зарежда мускулите с енергия
• Продължително отделяща се формула
• Витамини и минерали
• Система за мускулен растеж и сила
• Богати на ВСАА

Наличност: На склад

С този продукт печелите 55 промо точки.

55,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Вземете 1 час преди тренировка 6 таблетки и веднага след тренировка пак 6 таблетки (общо 12 таблетки на ден). Това ще осигури максимум анаболен ефект.

Информация за Amino Tech:

Изследванията показват, че дву и три пептидите са по-лесно усвояеми от работещите мускули от много свободни форми на аминокиселини. Амино 1900 пълни вашите мускули с 1900мг от пептиди суръватъчни хидролизати в една таблетка и се представя с нова система за по-добро усовяване и витамин В6. Когато се говори за пълнене на вашите мускули с качествени аминокиселини, с увеличен синтез на протеина, редуциране на протеиновият катаболизъм и проява на азот в мускулите то Амино 1900 е продукта, за който говорим.

Протеинът е носител на всички биологични функции в живите организми включително хората. Протеина е изграден от аминокиселини, които са неговите градивни блокчета. В основата си аминокиселините са свързани във верига, която и също образува протеина. В тялото протеините са образувани от индивидуални аминокиселини. Поради тази причина хранителните добавки с аминокиселини осигуряват готов запас от аминокиселини във всички клетки, тъкани или органи.

Аминокиселините на Universal притежават всички необходими за организма ви аминокиселини и верижно разклонени аминокиселини за оптимум резултати. Аминокиселините са носители на най-важните функции. Хранителните добавки регулират количеството аминокиселини в кръвотечението. При някои обстоятелства, като стрес или поради високо-интензивна тренировка или други причини, аминокиселините в кръвта могат да се изчерпат до такова положение, че важните субстанции в тялото не могат да произвеждат правилното количество аминокиселини в правилното време на правилното място.

Например, ако серотинин не може да се синтезира от мозъка, то обикновеният стрес може да се влоши и да премине в по-голям проблем. Някои аминокиселини, като глицин, глутамин и аргинин комбинирани неутрализират токсините. Това е от първостепенна важност за здравето на черния дроб. Верижно разклонените аминокиселини ВСАА (валин,леуцин и изолеуцин) имат същият ефект.

Витамин B6 (Пиридоксин) Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства.

Затова на спортистите са необходими по-големи количества витамин B6. Недостигът на този витамин забавя обновяването на мускулните влакна. Според изследванията внасянето на по-големи количества витамин B6 в организма преди менструация значително облекчава предменструалния синдром и болките. Той е много важен за изграждането на витамин B12, витамин B6 е природно диуретично средство.

Съдържание 375 таблетки
Производител Universal
Съдържа

Хранителни стойности в 4 таблетки:
Калории 48
Протеин 12 г
Thiamin 2.5 мг
Riboflavin 20 мг
Vitamin B6 4 мг
Vitamin B12 12 мкг
Pantothenic Acid 15 мг
Calcium    838 мг
Potassium 9 мг
L-carnitine 50 мг
Chromium Picolinate 50 мкг
IGF Colostrum 325 мг
Adenosine Triphosphate 75 мг
Pyridoxine Alpha-Ketaglutarate 5 г
Inosine 55 мг
Trimethylglycine 75 мг
Phosphatidylcholine 45 мг
Para-aminobenzoic Acid 15 мг
Digestive Enzyme Blend 79 мг
L-Arginine 3203 мг
L-Lysine 7149 мг
L-Isoleucine (BCAA) 4252 мг
L-Leucine (BCAA) 6487 мг
L-Valine (BCAA)    4492 мг
L-Methionine 2038 мг
L-Tryptophan 910 мг
L-Threonine 3422 мг
L-Phenylalanine 3662 мг
L-Histidine 2140 мг
L-Tyrosine 4266 мг
L-Alanine 2439 мг
L-Aspartic Acid 5518 мг
L-Glutamic Acid 15470 мг
L-Cysteine 466 мг
L-Glycine 2053 мг
L-Proline 7287 мг
L-Serine 4564 мг

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL Amino Tech

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект