muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL Amino 1900

Съдържание: 110 капсули


Бърз преглед

Всяка таблетка Amino 1900 е пълна с 1900мг лесно смилаеми пептидно-свързани амино киселини, както и засилено съдържание на витамин В6 за оптимално усвояване. Тази формула е научно препоръчана за бързо започване на протеиновия синтез, подобряване на задърж
Пептидносвързани аминокиселини
Хидролизатите на суроватъчния протеин дават едни от най-висококачествените налични пептидносвързани аминокиселини. Проучванията показват, че di-и tri-пептиди се използват асимилират no-бързо от работещия мускул отколкото свободните от амини или цялостни, протеини като обикновените суроватъчни протеини. Amino 1900 снабдява вашите мускули с 1900 mg пептидносвързани хидролизати за една таблетка. Когото трябва да се запълва мускулната ви клетка с ценни амини, за да започне синтеза на протеини, намаляване катаболизма на протеини и подобряване азотното задържане, Amino 1900 е отговорът. Подобрената формула на Amino 1900 идва със специални храносмилателни ензими и витаминни В6.
Основни съставки: 18 аминокиселини включително arginine, pyridoxine, hydrochloride u papain.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 34 промо точки.

34,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

3-5 таблетки 3 пъти на ден преди хранене и след тренировка.

Информация за Amino 1900:

Протеинът е носител на всички биологични функции в живите организми включително хората. Протеина е изграден от аминокиселини, които са неговите градивни блокчета. В основата си аминокиселините са свързани във верига, която и също образува протеина. В тялото протеините са образувани от индивидуални аминокиселини. Поради тази причина хранителните добавки с аминокиселини осигуряват готов запас от аминокиселини във всички клетки, тъкани или органи.

Аминокиселините на Universal притежават всички необходими за организма ви аминокиселини и верижно разклонени аминокиселини за оптимум резултати. Аминокиселините са носители на най-важните функции. Хранителните добавки регулират количеството аминокиселини в кръвотечението. При някои обстоятелства, като стрес или поради високо-интензивна тренировка или други причини, аминокиселините в кръвта могат да се изчерпат до такова положение, че важните субстанции в тялото не могат да произвеждат правилното количество аминокиселини в правилното време на правилното място.

Например ако серотинин не може да се синтезира от мозъка, то обикновеният стрес може да се влоши и да премине в по-голям проблем. Някои аминокиселини, като глицин, глутамин и аргинин комбинирани неутрализират токсините. Това е от първостепенна важност за здравето на черния дроб. Верижно разклонените аминокиселини ВСАА (валин,леуцин и изолеуцин) имат същият ефект.

Витамин B6 (Пиридоксин) Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства.

Затова на спортистите са необходими по-големи количества витамин B6. Недостигът на този витамин забавя обновяването на мускулните влакна. Според изследванията внасянето на по-големи количества витамин B6 в организма преди менструация значително облекчава предменструалния синдром и болките. Той е много важен за изграждането на витамин B12, витамин B6 е природно диуретично средство.

Съдържание 110 капсули
Производител Universal
Съдържа

Хранителни стойности за доза 3 таблетки:
Калории 20  
Протеин 5 g
Витамин B6 15 mg
L-Phenylalanine 73.5 mg
L-Lysine 86.6 mg
L-Glycine 105.6 mg
L-Tryptophan 114.8 mg
L-Methionine 114.8 mg
L-Arginine 124.5 mg
L-Tyrosine 151.9 mg
L-Isoleucine (BCAA) 189.1 mg
L-Serine 193.1 mg
L-Valine (BCAA) 193.2 mg
L-Alanine 200.5 mg
L-Threonine 234.8 mg
L-Proline 294.5 mg
L-Histidine 491.3 mg
L-Cysteine 504.7 mg
L-Aspartic Acid 529.9 mg
L-Leucine (BCAA) 592.1 mg
L-Glutamic Acid 834.4 mg
Papain 25 mg

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL Amino 1900

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект