muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

SCITEC Big Bang

Съдържание: 825 гр.


Бърз преглед

Big Bang е ултиматната пред тренировъчна формула, която съдържа над 50 съставки. Биг Бенг ви изпълва с огромна доза активни съставки, без допълнително въглехидрати. Съдържа уникална креатинова формула, 5-компонентен Пентакарн Л-карнитинова матрица, азотна матрица за по-добро напомпване. Биг Бенг доставя нужното количество аминокиселини на тялто, не по-назад от останалите съставки. Също съдържа известната Г-бомб глутаминова матрица. Ние добавихме също Бета аланин, креатинол-о-фосфат и цитрулин малат.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 78 промо точки.

78,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете една доза с 300-500 мл. студена вода. Използвайте 30-45 минути преди тренировка.

Информация за Big Bang:

Креатин Етил Естер е креатин монохидрат с прикрепен към него естер. Естерите са органични съединения, които се формират чрез естерификация - реакцията на карбоксилна киселина и алкохол. Нормалният креатин монохидрат е доказан в покачването на чистата мускулна маса, сила и тренировъчни възможности. Въпреки това, обикновения креатин монохидрат се абсорбира слабо от организма - и неговата ефективност зависи от способността клетките, за да го абсорбират.

Лошият коефициент на усвояване на обикновения креатин монохидрат изисква прием на по-големи дози от креатина за постигане на желания ефект. Тъй като креатина задържа вода в клетките и защото повечето креатин монохидрат не се абсорбира, неабсорбираният креатин ще стои извън клетката с водата, а това ще доведе до "креатиново подуване или подпухване".

Creatinol-O-фосфат - известен с ролята си в подкрепа на сърдечно-съдовата система, повишава кислородната наличност, издръжливостта, способността за работа и времето да изтощение. Креатинът предизвиква повече АТФ, като по този начин ние имаме повече енергия.

Креатина в тялото се произвежда от аминокиселините аргинин, глицин и метионин.Малки стойности от креатин се намират в храните като телешко и риба.Нашият продукт помага на тялото да осигури гориво,наречено АТФ(Аденозин Трифосфат). АТФ представлява енергийната молекула на тялото, която осигурява гориво за клетъчната функционалност. По време на анаеробни упражнения съхраненото АТФ се изчерпва бързо.

Има лимит на количеството АТФ,което може да се съхрани в клетките по всяко едно време. Съдържанието на АТФ в клетките определя колко дълго ще бъде отделянето на енергия. Суплемента не повишава количеството съхранено АТФ, но определя и забързва скоростта , с която АТФ е заместено от Фосфокреатин от клетките.

АТФ е енергията, необходима за мускулната контракция, както и отстраняванено на вредите, причинени на мускулна тъкан поради интензивната тренировка. Ето защо е наложително да приемете в края на тренировката си креатин. Този продукт, консумиран преди тренировка дава на тялото достатъчно креатин да направи достатъчно допълнителни влака за помощ и сила, при зареждане с гориво, вие правите силна тренировка. След тренировката, ATФ депата са изчерпани и е необходимо да са хипер-наситени с креатин и фосфати за попълване на ATФ.

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AKG): Условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта. Той е един от най-важните „транспортери”.

Tribulus Terrestris е лозово растение, което расте в умерен и тропически климат в Съединените щати, Мексико, Източна Европа, Индия и Китай. Растението Tribulus Terrestris има дълга история на употреба. Хората от целия свят са използвали растението Tribulus Terrestris за насърчаване на цялостното здраве, подкрепа здравата функция на либидото вече в нормални граници и повишава мускулния тонус.

Поради известните ползи от това растение, спортистите са използвали екстракт от Tribulus Terrestris, като хранителни добавки за увеличаване на енергийните нива, за насърчаване на здравословната хормонална функция, за засилване на мускулния тонус и да се подкрепи тренировъчния процес. Въпреки, че не е ясно как Tribulus Terrestris екстракта упражнява своите ефекти, научните изследвания предлагат няколко възможни механизми на действие.

Tribulus Terrestris съдържа стероидни сапонини, алкалоиди, флавоноиди и protodioscins. Именно това му съдържание се смята, че е отговорно за неговото въздействие върху хормоните, либидото и мускулната композиция на тялото. Клинични изследвания показват, че Tribulus Terrestris може да поддържа здрава функцията на либидото при хората и че тя може също да поддържа кръвното налягане и холестерола, които са в нормални граници.

Съдържание 825 гр.
Производител SciTec Nutrition
Съдържа

Съдържание в 1 доза:
Calories 18 kcal
Total Carbohydrates 4.5 g 2%
Sugars 0 g Sodium 452 mg 19%
Nicotinamide 100 mg 500%
BIG BANG proprietary blend 28,228 mg

Съставки:
Creatine-Cell Volumizers
Creatine Monohydrate, Creatine Ester Phosphate, Creatine Ethyl Ester Malate, Taurine Ethyl Ester, Tri-Creatine Citrate, Tri-Creatine HMB, Glycocyamine

StimulBANG!
Caffeine (anhydrous), L-Tyrosine Ethyl Ester HCl, Green Tea (extract; 90% polyphenols, 50% EGCG), Raspberry ketones, β-Phenylethylamine HCl, Synephrine (Citrus Aurantium 95%)

PENTACARN Novel L-Carnitine Matrix
L-Carnitine Fumarate, L-Carnitine L-Tartrate, Acetyl L-Carnitine, Glycine Propionyl-L-Carnitine, Propionyl L-Carnitine

BIG PUMP Nitric Oxide Blood Flow Boosters
Di-Arginine Malate, Di-Arginine Orotate, L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG), L-Arginine (base), L-Arginine Ethyl Ester HCl, Nicotinamide

Essential and Anabolic Amino Acid Super-Matrix
L-Leucine, Taurine, L-Tyrosine, L-Lysine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Ornithine, L-Histidine, L-Methionine, L-Phenylalanine, L-Threonine, L-Tryptophan

Fatigue Fighter Super-Matrix
Beta-alanine, L-Citrulline Malate, Glycine L-Arginine Alpha Ketoisocaproate Calcium (GAKIC), Creatinol-O-Phosphate, PEAK ATP® (adenosine 5’-triphosphate)

G-BOMB Multi-Vector Glutamine Super-Matrix
Acetylated glutamine analogue: N-acetyl-L-glutamine, Free form amino acid version: L-glutamine, Esterified molecule form: Glutamine ethyl ester, Stable glutamine dipeptide: L-alanyl-L-glutamine

Optimizer Matrix
Tribulus terrestris, Cinnamomum Burmanni (water extract), Grape Seed extract (vitis vinifera; 95% polyphenols)

“Expressorb” active substance delivery enhancement system
Glucose polymers (maltodextrin), Sodium Hydrogen Carbonate, Naringin, BioPerine®

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: SCITEC Big Bang

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект