muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

SAN ZMA Pro

Съдържание: 90 капсули


Бърз преглед

San ZMA pro е продукт съдържащ два важни за човешкото тяло минерала - цинк монометионин и магнезиев аспартат. Тези две съставки са дозирани на база редица клинични изследвания по такъв начин, че да окажат своето влияние върху редица процеси, протичащи в човешкото тяло. Важно е да отбележим, че употребата на San zma pro вечер, преди лягане силно стимулира хипофизната жлеза да произвежда тестостерон в големи количества. Това от своя страна води до ускорено покачване на силата и чистата мускулна маса. San zma pro подобрява протичането на редица процеси, като един от важните за нас е възстановяването. Продукта спомага за бързото възстановяване на мускулите, така те са отпочитали и подготвени за следващата тренировка.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 32 промо точки.

32,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Вземете 3 капсули 1-2 пъти на ден. Приемете последната си доза 30-60 минути преди сън. Не приемайте повече от 9 капсули за 24 часа. Най-добри резултати може да постигнете, ако използвате ZMA –Pro в комбинация с храни, съдържащи калций.

Информация за SAN ZMA Pro:

Цинкът и магнезият са два от минералите, които често недостигат при билдерите. Те са необходими за нормалното протичане на повечето процеси в организма. Цинкът например регулира производството на тестостерон, така че цинков дефицит (при около 30% от атлетите) води до спад в нивото на тестостерон в кръвта. Начинът, по който цинкът оказва влияние върху тестостерона в тялото все още не е достатъчно изяснен, но според най-разпространеното схващане той ускорява превръщането на андростенедиона в тестостерон, намалява скороста на отделяне на последния през черния дроб и забавя преработването на тестостерона от черния дроб в дихидротестостерон. Що се отнася до магнезия, доказано е, че той има антикатаболичен ефект, намалявайки нивото на кортизола - "стресовия" хормон и в определени случаи има ергогеничен ефект. При продукта ZMA- PRO комбинацията от цинк и магнезий е така създадена, че да максимизира абсорбцията и да намали времето за възстановяване след тренировка. Цинкът играе решаваща роля в уголемяването на клетките и спомага за възстановяването им. Чрез магнезият се произвежда енергия и се съкращават мускулите на тялото. Комбинацията на SAN’S от цинк и магнезий е идеална за всички спортуващи.

Съдържание 90 капсули
Производител SAN
Съдържа

Magnesium Aspartate: 450mg Zinc (as Zinc Monomethionine): 30mg Pyridoxine HCI: 9mg Other Ingredients Microcrystalline, Cellulose, Gelatin, Magnesium Stearate & Titanium Dioxide.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

  1. Перфектно Мнение от poli
    Цена
    Ефект
    Качество

    Перфектно (Публикувано на 08.01.13)

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: SAN ZMA Pro

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект