muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

SAN V-12 Turbo

Съдържание: 625 гр. - (50 дози)


Бърз преглед

Сега желаните от вас сила, мускулна стегнатост и издръжливост са реално постижими със SAN V-12 Turbo. Мускулната хипертрофия, плътност и издръжливост са на лице. Визията на недостижимите, чрез новото V-12 Turbo. Създаването на V-12 Turbo е най-успешният многостранен ергогеничен и физико-променящ продукт създаван някога. V-12 Turbo се описва като напълно нов начин за повишаване индивидуалните възможности във тренировките ви, както и във вашата физика.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 97 промо точки.

97,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Вземете една мерителна лъжица 2 пъти на ден, желателно с 8 часа разлика от единия прием до другия.

Информация за v-12 turbo:

Минало са дните, когато използвахте тонове въглехидрати, за да имате по-добро напомпване. Сега няма нужда да се безпокоите за въглехидратите и захарите съхранени във вашето тяло. В 12 Турбо е изпреварило времето си и крайния резултат е поразяващ, отнасящ се до мускулна плътност, тренировъчни постижения и чиста мускулна маса. Всички останали волюмайзъри сравнени с в12 турбо са като калкулатор, а новото В 12 турбо като чисто нов компютър.

Таурин: е добавен да увеличи синтеза на протеините предимно. Въпреки това, той също така допринася за обема на мускулните клетки, чрез изготвянето и снабдяването на повече вода в мускулите. Тази аминокиселина работи съвместно с AEE и ОЕЕ и усилва ефекта от тях.

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AKG): Условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта. Той е един от най-важните „транспортери”.

Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин. Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовия ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Културистите практически могат да качат мускулна маса от приемането на глутамин. Тъй като културистите използват много глутамин, докато тренират, имунната система разчита основно на тази аминокиселина.Катаболизъм или мускулно разграждане (загуба) може да се получи, ако тялото използва мускулният глутамин за употреба другаде, като азотен транспорт или за поддържане на имунната система. Глутаминовата добавка е важна за изграждането на мускулите, но също така и за запазването им от разпад.

Съдържание 625 гр. - (50 дози)
Производител SAN
Съдържа

Хранителни стойности за доза 12.5гр:
Калории 0г
Въглехидрати 0г
Захари 0г
CVT™ (Cell Volumizing Technology)

Proprietary Matrix Of:

Tricreatine Malate™ 4.0g *
(Proprietary Blend Of Mono And Dicreatine Salts)

Betaine-Glycocyamine™ 2.0g *
(Proprietary Blend On Betaine Anhydrous And Glycocyamine)

Micronized Taurine 2.0g *
Arginine Alpha-Ketoglutarate 1.5g *
N-Acetyl L-Glutamine 1.0g

Съставки:
Citric Acid, Calcium Silicate, Natural And Artificial Flavors, Maltodextrin, Mixed Tocopherols, Aspartame**, Acesulfame-K, FD&C Colors (Red No. 40)

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: SAN V-12 Turbo

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект