muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard

Бърз преглед

OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard е продукт за тези, които се опитват да покачат чиста мускулна маса! Изолат на суроватъчен протеин се състои от 90% чист протеин. Whey Gold Standard няма високо съдържание на мазнини, лактоза и холестерол. OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard e безспорно един от най-добрите Протеини на световния и Българския пазар. Уникалното съчетание от микрофилтриран Протеин Изолат, йонно обменен Протеин Изолат, ултра филтриран Протеин концентрат, хидролизирани Пептиди го правят подходящ за всички видове спорт и за всички желания на потребителите.

Протеинът е основен градивен елемент. Той е незаменим източник на аминокиселини. Съдържа се във всички храни. Употребата на протеин в концентриран вид е задължителна за всички атлети.

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 76 промо точки.

76,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

30 гр една мерителна лъжица 1-3 пъти дневно.

Информация за Gold Standard Whey 100%:

Аминокиселините са градивните блокчета на мускулатурата. Аминокиселините имат жизненоважна функция във всички процеси протичащи в тялото.

Л-Триптофан е незаменина аминокиселина, необходима за производството на Витамин В3 използва се от мозъка за производство на серотонин, което води до спокоен сън, предпазва от депресивни състояния.

Л-Валин - Аминокиселина от състава на верижноразклонените аминокиселини. Енергетик, помощник на нервната система, антикатабоолик.

Л-Треонин - Помага за изграждане и възстановяване на имунната система. L-THREONINE е също така съществен фактор за нормалното развитие на кожата, костите и мускулната тъкан в свободен вид аминокиселини. Основна аминокиселина за усвояване на мазнините и превръщането им в енергия. + Терапевтично приложение: Лечение при рани, контузии на съединителната тъкан, счупвание, при множествена склероза.
 
Л-Изолевцин - Аминокиселина, мощен мускулоизграждащ агент. Участва в състава на верижноразклонените аминокиселини.

Л-Левцин - Свободната форма на Л-Левцин спомага за растежа на мускулите, повишава белтъчния синтез, подпомага тялото в екстремни ситуации (тежка тренировка), намалява мазнините. Повишава силата, издържливостта. Води до увеличаване на умствения капацитет.

Л-Фенилалалин - Аминокиселина, невротрансмитер, подтиска глада, болката, има отношение към мастния метаболизъм.
Л-Аргинин е прекусор на азотния оксид и участва при секрецията на растежен хормон, подсилва имунната система, подпомага изчистването на тялото от токсини. Подпомага сексуалната функция.

Л-Тирозин - Аминокиселина, мощен невротрансмитер, енергитик.

Л-Хистидин отличен помошник на кожата при дерматити, храносмилане, ултравоилетова защита.
 
Л-Пролин - Аминокиселина, играе съществена роля при образуването на колаген, подпомага състоянието на кожата, ноктите, косата. Подпомага образуването на аспаргина и аспартиновата киселина.

Глутаминът е заменима аминокиселина, която повишава секретирането на растежния хормон, играе огромна роля в белтъчния метаболизъм заради което е много предпочитан. Когато се приема редовно предпазва мускулите от травми и разкъсвания.

Л-Аспартанова киселина ДНК РНК прехвърля генитична информация на междуклетъчно ниво, подпомага храносмилането.
 
Л-Серин - Аминокиселина, способства и улеснява движението на кислород в тялото.

Л-Аланин - Аминокиселина, осигурява източник на глюкозаи стабилизира кръвната захар. Аланинът също като глутамина играе роля на клетъчен "обемизатор".

Съдържание Не
Производител Optimum Nutrition
Съдържа

Съдържание в доза 30 гр:
Калории 125
Протеин 23гр
мазнини 2гр
въглехидрати 4гр
захар 3гр
Аминокиселинен Профил в мг(mg)
L-Tryptophan 405
L-Valine 1422
L-Threonine 1654
L-Isoleucine 1573
L-Leucine 2531
L-Lysine 2233
L-Phenilalaline 748
L-Arginine 505
L-Cysteine 494
L-Tyrosine 703
L-Histidine 423
L-Proline 1509
Glutamine & Precusors 4082
L-Aspartic Acid 2508
L-Serine 1126
L-Glicine 412
L-alanine 1180

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект