muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

NUTREX Lipo 6X

Съдържание: 120 или 240 капсули


Бърз преглед

Nutrex Lipo 6X е съвременна формула за горене на мазнини, използваща нова технология на течност с 24-часово мулти-фазово действие. Тази уникална многофазова технология комбинира капсула с течност за бързо усвояване с контролирано освобождаване капсула.
Във всяко занятие на всеки сериозно трениращ .Този суплемент ще промени коренно вашите тренировки. Ако вашите първични инстинкти ви зоват, то този продукт ще ви даде опустошителна мощ във залата. С висока интензивност вашите мускули ще преминат през невероятно напомпване и размери, които вие никога не сте предполагали, че ще можете да достигнете и физиката, която вие винаги сте желали.

Е, всичкото това сега не е само мираж. Липо 6 х е световно известна формула за фет бърнър съдържащ течна 24 Мулти фазова технология, която осигурява продължително разграждане на течната капсула.

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 95 промо точки.

95,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Започнете само с 2 капсули за първите 2 дена(1 сутрин и 1 следобед). Повишете приема му с 1 капсула всеки 2 дена докато достигнете 4 капсули на ден (2 сутрин с 2 следобяд). Не превишавайте препоръчаните дози от 4 капсули на ден. Не приемайте 6 часа преди сън.

Информация за Lipo 6 X:

За разлика от стандартните формули за изгаряне на мазнини, чиито резултати идват и си отиват бързо, Lipo-6X продължава да работи за вас в течение на продължителен период от време. С пускането избирателно на някои от съставките във формата на пелети в отделна капсула, вътре в течността та капсулата, скоростта на абсорбция вече може да се контролира. Това значително разширява периода от време на активност на тези съставки, което означава, че Lipo-6X продължава да работи за много часове напред, което ви позволява да отслабвате денонощно.

Synephrine HCL (20mg)
Синефрина активира бета-3 андренорецепторите и следователно, показва липолитични и термогенични ефекти, тъй като повишава нивата на норадреналин. С приема на синефрин преди тренировка, вие повишавате горенето на мазнините със понататъшното му използване за енергия. Освен това, синефрина има голям мускулно-съхраняващ ефект работещ съвместно с изразходването на енергия за сметка на телесните мазнини.

Синефрин е доказал своята ефикасност като алтернатива на ефедрин за повишаване на метаболизма ви без да се променя сърдечната честота или кръвното налягане. Синефрина също оказва силен апетито потискащ ефект, което го прави идеален продукт за нискокалориините диети.

Yohimbine HCL (3 mg) Йохимбин HCL (3 мг)
Йохимбина действа чрез блокиране на алфа-2 рецепторите. Има много механизми, които пречат на освобождаването на норадреналин (НА), който е един от основните липотични хормони в тялото, но НА е необходим за помощ при изгаряне на мазнините. Но, когато е освободен НА, той стимулира както алфа така и бета рецепторите.

Въпреки, че стимулира бета рецепторите причината за разпределението на мазнините, се стимулират и алфа-2 рецепторите, които могат да имат обратен ефект и да се предотврати изпускането на НА и липолиза и разпределението на мазнините в енергия. Йохимбина предотвратява този отрицателен реактивен механизъм и дава възможност за увеличаване на освобождаването на НА. Има редица причини, поради които засягането на алфа-2 рецепторите е важно.

Но блокиращото действие на алфа-2 рецепторите е най-критично за загубата на мазнини, тъй като то увеличава притока на кръв в мастната тъкан, което предпазва от мастна тъкан, който се задържа в района. В упоритите мастни зони на мъжете и жените, където ще намерите изобилие от алфа-2 рецептори. За мъжете, алфа-2 рецепторите се намират предимно около корема и любовните дръжка, както и за жените, около глутеуса, бедрата и гърба на ръцете им.

Съдържание 120 или 240 капсули
Производител Nutrex
Съдържа

Хранителни съставки: за доза 2 капсули:
Synephrine HCL 20mg *
Yohimbine HCL 3mg *
Synthetic Acacia Rigidula Mimicking Complex 100mg *
Verified Grade Of Activity Level:100%

Thyroid Stimulating Proprietary Matrix *
B-Phenylethylamine HCL *
N-Methyl-B-Phenylethylamine *
Tyramine HCL *
Hordenine *

Caffeine Anhydrous 200mg
Synthetic Guggulsterones Z&E 1:1 20mg

Phase #1 Rapid Release Liquid Delivery Blend 806mg
Glycerin *
Purified USP Water

Съставки:
Vegetable Cellulose, Polysorbate 80, FD&C Blue #2

Други потребители са маркирали този продукт със следните етикети:

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: NUTREX Lipo 6X

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект