muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

NUTREX Lipo 6

Съдържание: 120 или 240 капсули


Бърз преглед

С годините Lipo 6 се е доказал като изпробван и надежден инструмент за загуба на тегло. Просто действа при всеки, мъже или жени, фитнес ентусиасти или културисти. Lipo6 се състои от чисти съставки от качеството на медикаменти.
Липо 6 спечели наградата суплемент за загуба на мазнини за година 2005, `06 , `07.
Липо 6 е мощен и екстремен популярен фет бърнър, който включва силни течни капсули за по-добра абсорбация от организма и бърз ефект. Методът на доставяне на бързо действащи за горене на мазнините компоненти прави Липо 6 добър избор, когато става въпрос за горене на мазнини.

Когато Липо 6 беше създаден през 2005 год, това беше първият фет бърнър с течни капсули. С времето Липо 6 се доказа като много добър продукт за загуба на мазнини. Работи безупречно за както за мъже, така и за жени, фитнес ентусиасти или професионални културисти.

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 75 промо точки.

75,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Вземете 2 капсули 30 минути преди закуска или сутрешна тренировка и още 2 капсули следобед. Започнете само с 2 капсули първите 2 дена (1 сутрин и една следобед). Повишавайте приема всеки ден с 1 капсула докато достигнете 4 капсули на ден.
За екстремна загуба на мазнини вземете 1 капсули 3 пъти на ден 30 мин преди храненията ви за деня. Започнете с 2 капсули за вашите 2 първи дни. Сутрин и следобед. Повишавайте приема всеки ден с 1 капсула докато стигнете 6 капсули прием на ден.

НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗАТА ОТ 6 КАПСУЛИ НА ДЕН. Не приемайте 6 часа преди сън.

Да не се приема от лица под 18 години.

Информация за Lipo 6:

Synephrine HCL (20mg) Синефрина активира бета-3 андренорецепторите и следователно, показва липолитични и термогенични ефекти, тъй като повишава нивата на норадреналин. С приема на синефрин преди тренировка, вие повишавате горенето на мазнините със понататъшното му използване за енергия. Освен това, синефрина има голям мускулно-съхраняващ ефект работещ съвместно с изразходването на енергия за сметка на телесните мазнини.

Синефрин е доказал своята ефикасност като алтернатива на ефедрин за повишаване на метаболизма ви без да се променя сърдечната честота или кръвното налягане. Синефрина също оказва силен апетито потискащ ефект, което го прави идеален продукт за нискокалориините диети.

Yohimbine HCL (3 mg) Йохимбин HCL (3 мг) Йохимбина действа чрез блокиране на алфа-2 рецепторите. Има много механизми, които пречат на освобождаването на норадреналин (НА), който е един от основните липотични хормони в тялото, но НА е необходим за помощ при изгаряне на мазнините. Но, когато е освободен НА, той стимулира както алфа така и бета рецепторите.

Въпреки, че стимулира бета рецепторите причината за разпределението на мазнините, се стимулират и алфа-2 рецепторите, които могат да имат обратен ефект и да се предотврати изпускането на НА и липолиза и разпределението на мазнините в енергия. Йохимбина предотвратява този отрицателен реактивен механизъм и дава възможност за увеличаване на освобождаването на НА. Има редица причини, поради които засягането на алфа-2 рецепторите е важно.

Но блокиращото действие на алфа-2 рецепторите е най-критично за загубата на мазнини, тъй като то увеличава притока на кръв в мастната тъкан, което предпазва от мастна тъкан, който се задържа в района. В упоритите мастни зони на мъжете и жените, където ще намерите изобилие от алфа-2 рецептори. За мъжете, алфа-2 рецепторите се намират предимно около корема и любовните дръжка, както и за жените, около глутеуса, бедрата и гърба на ръцете им.

Натурален Кофеин: в нашата формула идва от всички натурални билкови източници и е отличен стимулант, който ви дава сила и действа като напомпващо действие. Той действа, като начин за стимулиране на централната нервна система и има тонизиращо действие, който ще ви помогне да вдигате по-тежко, което път от своя страна ще доведе до по-голяма мускулна маса.

Съдържание 120 или 240 капсули
Производител Nutrex
Съдържа

Хранителни стойности за доза (2 течни капсули):
Synephrine HCL 20mg *
Synthetic 99% Guggulsterones Z&E 1:1 20mg *
Yohimbine HCL 3mg *
Caffeine Anhydrous USP 200mg *
Bioperine®** 5mg *

* Daily Value not established

Съставки:
Vegetable Cellulose, Glycerin, Purified Water, Polysorbate 80.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: NUTREX Lipo 6

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект