muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

NUTRABOLICS Glutabolic

Съдържание: 500 гр.


Бърз преглед

Glutabolic е една изключително нова формула, която има за цел да Ви помогне да снабдите тялото си с жизнено значимата аминокиселина глутамин. До 200% по-добро усвояване! Максимално възстановяване и растеж! На пазара за спортни добавки културистите и фитнес ентусиастите са тясната група от потребителите. Индустрията много рядко произвежда продукти, от които можете да усетите ефекта още от първата доза - суплементи като фет бърнъри или енергоосигуряващи които съдържат стимуланти. Тези продукти ни оставят без шанса да направим един продукт, който да е конкурентоспособен с тези продукти, поради стимулантите в тях.

Но след много изследвания и проучвания ние намерихме нова формула за направата на така наречения „суперстар” продукт, като всеки може да се възползва от облагите на продукта. Суплемент като Глутамин, който за няколко години е изградил репутацията си на „ползващ се от всеки, искащ мускулна маса” продукт.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 72 промо точки.

72,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете 1 мерителна лъжица с вашият протеинов шейк. За оптимални резултати използвайте 2-3 пъти на ден, включително в нетренировъчни дни.

Информация за Glutabolic:

Работещи с елитни атлети, проучванията на Нутраболикс показват, че този продукт доставя необходимите количества Глутамин на тялото , като никой друг суплемент на пазара до сега. Целта ни беше достигната като произведохме Глутаболик-резултат базиран на най-последните изследвания , които осигуряват максимум ефект от глутаминовия продукт.

Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин. Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовия ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Културистите практически могат да качат мускулна маса от приемането на глутамин. Тъй като културистите използват много глутамин, докато тренират, имунната система разчита основно на тази аминокиселина.Катаболизъм или мускулно разграждане (загуба) може да се получи, ако тялото използва мускулният глутамин за употреба другаде, като азотен транспорт или за поддържане на имунната система. Глутаминовата добавка е важна за изграждането на мускулите, но също така и за запазването им от разпад.

Съдържание 500 гр.
Производител Nutrabolics
Съдържа

Хранителни стойности за доза (5гр):
Калории 30
Протеин 4г
Глутаминова матрица 10г

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: NUTRABOLICS Glutabolic

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект