muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

MUSCLETECH naNO Vapor Hardcore Pro series

Съдържание: 908 гр.


Бърз преглед

MUSCLETECH naNO Vapor е продукт, изграден на базата на дозирани при клинични условия ключови компоненти с научно доказани характеристики в областта на мускулното напомпване, поддържането на сила, стимулирането на основни маркери на производството на азот. Само от единична доза от този продукт ще усетите неизпитвано досега напомпване на мускулите си. Специално създаден за нулево време на изчакване, анаболичната Нано буря моментално ви изпълва с неизпитано до сега чувство.

Ефектите на продукта:
-Наномолекулна разтегливост за незабавно напомпване
-Предтренировъчна матрица даваща експлозивна сила
-Анаболични фактори за мускулна маса
-нулево време на изчакване, действа веднага

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 110 промо точки.

110,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

naNO Vapor е екстремно силен продукт, така че направете услуга на себе си - започнете със смесване на една мерителна лъжица (1 доза) с 125мл вода и пийте около 15 минути преди тренировка.С лед известно време, усещайки ефекта на продукта повишете приема на 2-3 мерителни лъжици смесени в 250-350мл вода.
За максимум резултати приемайте на празен стомах. Не превишавайте лимита от 3 мерителни лъжици за 24-часов период. Не оставяйте контейнера отворен за повече от 30 секунди.

Преди да употребявате този продукт прочетете внимателно указанията. Продуктът е само за мъже и лица над 18 годишна възраст. Консултирайте се с доктор преди използване на този продукт. Да не се използва при астма. Свържете се с доктор ако забележите ускорен сърдечен ритъм, болки в гърдите, главозамайване, главоболие или други подобни симптоми.

Една мерителна лъжица съдържа кафеин, съдържащ се в от 1 до 1 чаша и половина кафе. Не превишавайте определените дози.

Информация за naNO Vapor:

Не правете грешка, този продукт не е за временни, развлекателни и нередовни бодибилдъри. Този продукт е за сериозно трениращи бодибилдъри. Ако сте такива, опитайте този продукт и няма да останете разочаровани.

Креатин Монохидрат
Креатина в тялото се произвежда от аминокиселините аргинин, глицин и метионин. Малки стойности от креатин се намират в храните като телешко и риба. Нашият продукт помага на тялото да осигури гориво,наречено АТФ(Аденозин Трифосфат). АТФ представлява енергийната молекула на тялото, която осигурява гориво за клетъчната функционалност. По време на анаеробни упражнения съхраненото АТФ се изчерпва бързо.

Има лимит на количеството АТФ, което може да се съхрани в клетките по всяко едно време. Съдържанието на АТФ в клетките определя колко дълго ще бъде отделянето на енергия. Суплемента не повишава количеството съхранено АТФ, но определя и забързва скоростта, с която АТФ е заместено от Фосфокреатин от клетките.

Тауринът: Една аминокиселина, която регулира клетъчния обем, чувствителността на инсулина и антиоксидантите. Тауринът спомага за усвояването на глюкозата в мускулните клетки. Тауринът също така намалява оксидативния стрес и подкрепя тренировъчните резултати. Предотвратява окисляването в скелетните мускули.

Аргинин е аминокиселина, която участва в много биохимични процеси свързани с нормалното физиологична реакция на тялото. Аргинин на прах е най-чистата форма на Аргинин-а произведена по специална технология. Аргинина има няколко различни роли в организма. Изследванията показват , че приема на 1-2 грама на аргинин дневно съчетано с тренировки е голям ефект върху намаляването на мазнините в тялото след няколко седмици използване на продукта.

L-аргинин Етил Естер: тази аминокиселина води до повишена абсорбция, както и подобряване на функцията на L-аргинина и преодоляване на нейните ограничения.

L-Citrulline Malate: аминокиселина предшественик на аргинина за синтезиране на азотен окис. Чрез свързване с AKG, този процес се засилва.

Йохимбе: в нашата формула е стандартизиран на Йохимбин, активната съставка в yohimbe. Йохимбина работи по различни начини, включително като вазодилататор, който разширява кръвоносните съдове и позволява повече хранителни вещества и тестостерон да достигнат до своите цели, предназначени за по-бързо и по-ефективно действие. Йохимбина също поддържа здраво желание за секс.

Съдържание 908 гр.
Производител MuscleTech
Съдържа

Хранителни стойности за доза 22031мг:
Калории 40
Въглехидрати 10гр
Захари 4гр
Калций 100мг
Натрий 220мг

Съставки:
Citric Acid, Natural And Artificial Flavors, Sodium Bicarbonate, Calcium Silicate, Acesulfame Potassium, FD&C Red #40, Sucralose, FD&C Blue #2

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: MUSCLETECH naNO Vapor Hardcore Pro series

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект