muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

MHP Probolic SR

Съдържание: 908 гр.


Бърз преглед

MHP Probolic SR е протеинът с най-голямо анаболно действие и прави останалите протеини да изглеждат незначими. Осигурява продължително снабдяване с 5-те най-важни аминокиселини за анаболно състояние, като предпазва от изпадане на мускулите в катаболно.
С патентована микро-хранителна технология - най-добрият протеинов суплемент. Тази „доставяща система” е разработена да осигурява продължително доставяне на аминокиселини в продължение на 12 часа. Тази технология осигурява продължителна снабдяване с 5-те най-важни аминокиселини за анаболно състояние, като предпазва мускулите от изпадане в катаболно състояние. Осигурява 100% разграждане на всеки грам протеин. ”НЯМА ЗАГУБА НА ПРОТЕИН,НЯМА ЗАГУБА НА МУСКУЛИ”

Проболик е протеинът с най-голямо анаболно действие и прави останалите протеини да изглеждат незначими.

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 70 промо точки.

70,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете една мерителна лъжица с 300 мл вода. Разбъркайте веднага в шейкър или чаша. За по-гъст шейк, смесете с лед в миксер до желаната плътност.

Информация за Probolic SR:

Глутаминът е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин. Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Л-Валин е аминокиселина и е разклонена аминокиселина намерена във висока концентрация в мускулите. Другите две аминокиселини с разклонена верига или BCAA са Л-Валин и Л-Изолевцин. Л-Валин не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храната или хранителни добавки. Има стимулиращ ефект и е необходима за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулната тъкан и поддържане на хранителния баланс в организма.

Тъй като това е една разклонена аминокиселина, може да се използва като източник на енергия в мускулите, като по този начин запазва употребата на мускулната глюкоза.
Л-Левцин е от съществено значение разклонена верига аминокиселини (BCAA). Другите две незаменими аминокиселини са Л-Валин и Л-Изолевцин.

Л-Левцин не може да се произвежда от тялото, и трябва да се набави чрез прием на храна или хранителни добавки. Може да се намери в ядките, кафявия ориз и пълнозърнестите хлебни продукти. Какво действие има и какви научни изследвания и доказателства съществуват? Л-Левцин включва около осем на сто от общия брой на аминокиселини в организма в протеиновите структури, тя е четвъртата най-концентрирана или с най-голямо съдържание аминокиселина в скелетната мускулна тъкан.

Л-Изолевцин е аминокиселина, която е най-известна със своите възможности за увеличаване на издръжливостта и ще помогне за възстановяването на мускулната тъкан. Тази аминокиселина е особено важна за сериозните спортисти и културисти, тъй като неговата основна функция в тялото е да се увеличи енергията и помага на организма да се възстанови от тежките физически тренировки.

Л-Изолевцин е от разклонена верига аминокиселини (BCAA). Има три разклонени аминокиселини в тялото, изолевцин, валин, левцин, като всички те подпомагат развитието на мускулите и възстановяването им след тренировка. Л-Изолевцина всъщност е разпределен за енергия в мускулната тъкан.

Съдържание 908 гр.
Производител MHP
Съдържа

Хранителни стойности за доза (1 мерителна лъжица 33гр):
Калории 140
Мазнини 4г
Холестерол 5мг
Натрий 310мг
Калий 510мг
Въглехидрати 5г
Фибри 2г
Захари 0г
Протеин 20г
Желязо 4.3мг
Калций 670мг
Alanine 4,230 mg †
Arginine 7,040 mg †
Asparatic Acid 11,130 mg †
Cystine 1,250 mg †
Glutamine 21,710 mg †
Glycine 3,830 mg †
Histidine 2,600 mg †
Isoleucine 5,950 mg †
Leucine 7,650 mg †
Lysine 6,500 mg †
Methionine 1,380 mg †
Phenylalanine 5,100 mg †
Proline 5,430 mg †
Serine 5,180 mg †
Threonine 3,890 mg †
Thyptophan 1,280 mg †
Tyrosine 3,860 mg †
Valine 6,010 mg

Съставки:
Probolic Sustained Release Amino Acid Enhanced Protein Matrix [Supro Soy Protein Isolate (with Lecithin), Calcium Caseinate, and Whey Protein Concentrate, Branched Chain Amino Acid Blend (L-Isoleucine, L-Leucine and L-Valine)], Cocoa, Natural & Artificial Flavors, Lipobolic Advanced Lipid Complex [Medium Chain Triglycerides Complex, Borage Seed Oil Powder (10% GLA), Conjugated Linoleic Acid Complex (78% CLA), Evening Primrose Seed Oil (4.8% GLA), Flaxseed Powder (8% ALA), and Omega III Complex (7.5% EPA & DHA)], Stearic Acid, Gum Blend (Xanthan Gum, Cellulose Gum and Carrageenan), Salt, Silica, Acesulfame Potassium, Sucralose.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: MHP Probolic SR

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект