muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

MHP Glutamine SR

Съдържание: 300 гр.


Бърз преглед

Glutamine SR на MHP се усвоява 300% по-ефикасно от всички други глутаминови продукти. Бавно освобождаващата се формула осигурява 12-часово отделяне на глутамин. В продължение на 12 часа вашата мускулатура ще е в анаболно състояние.
Глутамин СР е микро-хранителна технология, позволяваща на нечуваното 100% усвояване на глутамина, което максимизира анаболоанти-катаболнен ефект и оптимизира мускулният растеж и възстановяване. Изследвания показват, че при обикновенните Глутамини 70% се усвоява в стомаха и остават 30% за мускулната тъкан, докато новата технология на този продукт осигурява 100% за мускулната тъкан.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 54 промо точки.

54,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете една мерителна лъжица в 250-300 мл вода или напитка по ваш избор и разбъркайте. Консумирайте 1-2 пъти на ден. Този глутамин може също да бъде добавен към вашия протеинов шейк или заместващ храненето суплемент.

Информация за Glutamine SR:

Изключително популярната аминокиселина Л-Глутамин може да се намери в протеин на прах, боб, месо, риба, птиче месо, млечни продукти и, разбира се, Л-Глутамин хранителни добавки. Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин.

Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки. Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%.

Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовия ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Културистите практически могат да качат мускулна маса от приемането на глутамин. Тъй като културистите използват много глутамин, докато тренират, имунната система разчита основно на тази аминокиселина.

Катаболизъм или мускулно разграждане (загуба) може да се получи, ако тялото използва мускулният глутамин за употреба другаде, като азотен транспорт или за поддържане на имунната система. Глутаминовата добавка е важна за изграждането на мускулите, но също така и за запазването им от разпад.

Съдържание 300 гр.
Производител MHP
Съдържа

Хранителни стойности за доза (6г):
Калории 25
Глутамин 5г
Patented Sustained Release Micro-Feed Technology
Low Dl Glucose Polymer Matrix, MicroTex Hydrogenated Vegetable Oil, Lecithin.

Съставки:
Pharmaceutical Grade L-Glutamine.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: MHP Glutamine SR

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект