muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

MHP Anadrox Pump & Burn

Съдържание: 224 капсули


Бърз преглед

MHP Anadrox Pump & Burn комбинира силата на азотния оксид с мощната цялостна изгаряща мазнините матрица в успешна формула, която стимулира увеличаването на мускулната маса, като същевременно активира силното изгаряне на мазнини. Анадрокс е първият в света продукт обединяващ азотен оксид и матрица за изгаряне на мазнините в една изумителна формула за удължаване на мускулните влакна, напомпване и в същото време горене на мазнини. Удивително нали?
Анадрокс патентована формула е най-силният азотно оксиднен генератор за удължаване на мускулните влакна и напомпване. Осигурява транспортна функция за мазнините-ТермоЗ7.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 150 промо точки.

150,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

4 капсули - 1 или 2 пъти на ден. За макисмум резултат вземайте по 4 капсули сутрин и 4 капсули следобед.

Информация за Anadrox:

Витамин С играе огромна роля в подсилването функциите на имунната система. Като антиоксидант, Витамин С помага за неутрализиране на свободните радикали в клетките. Витамин С е водноразтворим витамин. Той е термин, който включва 2 съединения – аскорбинова и дехидроаскорбинова киселина. Витамин С е необходим за:
- образуването на колагена други органични съставки на междуклетъчната основа на костите, зъбите и стените на кръвоносните съдове;
- оптималната активност на някои ензими – чернодробни детокификационни ензимни системи, ензими, свързани със синтеза на редица аминокиселини и невротрансмитори

Витамин B6 - Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства.

Затова на спортистите са необходими по-големи количества витамин B6. Недостигът на този витамин забавя обновяването на мускулните влакна. Според изследванията внасянето на по-големи количества витамин B6 в организма преди менструация значително облекчава предменструалния синдром и болките. Той е много важен за изграждането на витамин B12, витамин B6 е природно диуретично средство.

Витамин B12 - Този витамин има важна роля в процеса на синтеза на белтъци, в метаболизма на въглехидрати и мастни киселини, както и при изграждането на еритроцитите. Подпомага растежа, подобрява апетита, увеличава телесното тегло и се използва при лечението на анемиите. Съдържа се в черния дроб и в екстракти от него. Витамиин B12 укрепва нервната система, балансира психическата възбудимост, подобрява концентрацията, паметта и поддържа баланса на нервната система. Той може оптимално да упражни своето действие само в присъствието на витамин B6.

Цинкът е нужен на тялото за редица важни ензими също и играе важна роля в много биологични процеси. Много внимание е вложено в този минерал за неговата роля в имунната система. При хората най-високата концентрация на цинк се намира в черния дроб, панкреаса, бъбреците, костите и мускулите.

Като минерал, Хромът е основен нутриент, който е нужен на вашето тяло всекидневно. Хромът е труден за намиране в тялото минерал и то в много малки количества, по-малко от 5 грама, което прави приема му като суплемент много важен. Нашите формули за хром са перфектни за вегетарианци. Хромът е от голямо значение за нормалната обмяна на глюкозата, инсулина и мастните киселини, както и за растежа на мускулите. Затова той е особено важен за спортистите. Хромът е необходим в малки количества. Заедно с витамин ВЗ и триаминокиселините той участва във взаимодействието между хормона инсулин и неговите рецептори в клетъчните стени.

Съдържание 224 капсули
Производител MHP
Съдържа

Хранителни стойности за доза (4 капсули):

Vitamin C (as Calcium Ascorbate) 60 mg 100%
Niacin 20 mg 100%
Vitamin B6 (Pyridoxine HCl) 5 mg 250%
Folate (as Metafolin™ L-methylfolate) 200 mcg †
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin 250 mcg 4167%
Zinc (as Zinc Citrate) 2.5 mg 17%
Copper (as Copper Gluconate) ) 1 mg 50%
Manganese (as Manganese Sulfate) 1 mg 50%
Chromium (as ChromeMate® chromium polynicotinate) 50 mcg 42%
The Pump - NitroFolin:
(l-arginine HCl, citrulline malate, l-tyrosine, vanadyl sulfate, choline dihydrogen citrate, banaba leaf extract, n-acetylcysteine, taurine, NADH) 1941 mg †
The Burn - Thermo Z7:
Norephrine, Beta Agonist & Glyceral-3 CyInhibitors: (Advantra Z, 7-KETO, DL-Phenylalanine, kelp, guggulsterones E and Z) 696 mg †
Bioperine® Black Pepper extract 2 mg †

Съставки:
Magnesium Stearate, Microcrystalline Cellulose, Titanium Dioxide, FD & C Blue #1, FD&C Yellow #5, Silica, Gelatin, FD&C Red #3

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: MHP Anadrox Pump & Burn

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект