muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

MHP A-Bomb

Съдържание: 224 таблетки


Бърз преглед

A-Bomb увеличава и мускулния Ви метаболизъм и Ви помага, като налага хранителен баланс за тялото Ви. Този продукт подпомага драстично Вашето представяне във фитнес-залата и съдейства за мощно нарастване на мускулите Ви.
Първият в света анаболичен активатор. А-бомб без съмнение е най-вълнуващото откритие в науката на мускулното развитие. То е първият суплемент за генетична промяна в граденето на мускулите. Този продукт след дълго проучване на ДНК-то действа като не-хормонален сигнал. Увеличава мускулния растеж по 2 различни начина. Първият е „хранително зависимият начин”, в който се използват специфични аминокиселини и хранителни съставки да модулират сигнала, който обикновено активира хормоните.
Вторият е „инсулино зависимият начин”, в което а-бомб има реакцията да регулира отделянето на инсулин без повишаване на кръвната захар. А-бомб отива по-далеч за да докаже генно мускулното развитие.
Точно в критичните моменти, този продукт отпуска и регулира инсулина и спомага да останем в антикатаболно състояние. Ние също разработихме нова технология, където за 12 часа има постоянно отделяне на аминокиселини и така ни предпазва от загуба на мускули.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 110 промо точки.

110,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Вземете 4 таблетки сутрин и 4 таблетки вечер.

Информация за A-bomb:

Глутамин AKG (2000mg): Глутамин е най-антикатаболната аминокиселина. Химическото свързване на глутамина за AKG, образуват глутамин AKG, повишава се стабилността, за да се гарантира пълната ефективност. Глутамин AKG насърчава уголемяване на мускулните клетки, синтеза на гликоген, ремонтира мускулната тъкан, увеличава растежа. Претренирането е свързано с ниските нива на плазмения глутамин, като по този начин този продукт може да помогне за облекчаване или предотвратяване на негативните последствия от претренирането.

Л-Валин е аминокиселина и е разклонена аминокиселина намерена във висока концентрация в мускулите. Другите две аминокиселини с разклонена верига или BCAA са Л-Валин и Л-Изолевцин. Л-Валин не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храната или хранителни добавки. Има стимулиращ ефект и е необходима за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулната тъкан и поддържане на хранителния баланс в организма. Тъй като това е една разклонена аминокиселина, може да се използва като източник на енергия в мускулите, като по този начин запазва употребата на мускулната глюкоза.

Ефектите на L-Левцин в диетата са големи. Като най-силната от аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), Л-Левцина е това, което е известно като "ограничен хранителен елемент" - което значи, че трябва да има достатъчно Л-Левцин, пропорционално на другите аминокиселини, за да може тялото да се възползва от това, което ядете. Просто: Ако страдате от дефицит на Л-Левцин, тялото ви няма да може да се възползва максимално от протеина, който вие приемате, без значение колко протеин употребявате. Освен ако нямате достатъчно Л-Левцин, парите, които вие харчите за качествени храни и хранителни добавки ще бъдат просто загуба.

Л-Изолевцин е аминокиселина, която е най-известна със своите възможности за увеличаване на издръжливостта и ще помогне за възстановяването на мускулната тъкан. Тази аминокиселина е особено важна за сериозните спортисти и културисти, тъй като неговата основна функция в тялото е да се увеличи енергията и помага на организма да се възстанови от тежките физически тренировки. Л-Изолевцин е от разклонена верига аминокиселини (BCAA). Има три разклонени аминокиселини в тялото, изолевцин, валин, левцин, като всички те подпомагат развитието на мускулите и възстановяването им след тренировка. Л-Изолевцина всъщност е разпределен за енергия в мускулната тъкан.

Съдържание 224 таблетки
Производител MHP
Съдържа

Хранителни стойности за доза 4 таблетки:
Vitamin A 1665 IU 34%

Multi-Pathway Anabolic Gene Activators with Insulinotropic and Intracellular Osmolarity Optimizers:
L-Leucine-ketoisocaproic acid L-IsoLeucine-ketoisocaproic acid L-Valine-ketoisocaproic acid HMB (Beta-Hydroxy Beta-MethylButyrate) AKG (Alpha-Ketoglutarate) GKG (Glutamine Alpha-Ketoglutarate) L-Alanine N-(Aminoiminomethyl)-N-methyl-glycine L-Phenylalanine. 4504 mg †

DNA Remodeling Agents:
RNA (Ribonucleic acid) Uncaria tomentosa Beta,Beta,-Carotene (9CI). 75 mg †

Съставки:
Microcrystalline cellulose, guar gum, polyvinylpyrolidone, hydroxypropyl
cellulose, vegetable stearin, anhydrous dicalcium phosphate, stearic acid, magnesium stearate,
silica and film coating (polyvinyl alcohol, polyethylene glycol, talc, titanium dioxide).

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: MHP A-Bomb

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект