muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

GASPARI PlasmaJet

Съдържание: Кутия за 30 дневен цикъл


Бърз преглед

PlasmaJet е първият азотен хранителен суплемент с голяма ефективност. Приемът му става всеки 2-ри ден дори и 3-ти ден. Където другите азотни продукти се провалят като ефект, там PlasmaJet успява. Ако искате разумно и в същото време изумително напомпване за увеличаване на вашия мускулен размер, то този продукт гарантира разширение на кръвоносните съдове и осигуряване не по-голямо количество аминокиселини и азот в тях за по-добро напомпване.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 115 промо точки.

115,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Кутията съдържа точно 16 дози, стигащи за 1 месец. Пийте с около 350мл вода или сок. Приемете 1 цял блистер равняващ се на 10 капсули 30-60 минути преди тренировка. Приемайте PlasmaJet САМО В ТРЕНИРОВЪЧНИ ДНИ. Действието на продукта започва от 2 до 8 часа след поглъщането на капсулите и може да се пие дори 5 минути преди тренировка. Не използвайте повече от 4 дози за една седмица и по-често от през един ден. Съхранявайте на сухо място и като отворите опаковката на капсулите ги пийте веднага. Не оставяйте капсулите отворени повече от 1 час. За да се възползвате максимално от ефекта на продукта пийте по 3 литра вода на ден и спазвайте високопротеинова диета. Усещане от ефекта на този продукт може да усетите от 15-45 минути след употреба. Това зависи от индивидуалните настройки на организма, но предизвикване на съдова здравост и разширение става от 2 до 8 часа след приема му.

Информация за Plasma Jet:

Съставки като витамин С и екстракт от червено вино, съдържащи се в нашият продукт са силни антиоксиданти. Те са ефективна борба срещу свободните радикали. Витамин С играе огромна роля в подсилването функциите на имунната система. Като антиоксидант, Витамин С помага за неутрализиране на свободните радикали в клетките. Витамин С е водноразтворим витамин.
Той е витамин, който включва 2 съединения – аскорбинова и дехидроаскорбинова киселина. Витамин С е необходим за образуването на колагена други органични съставки на междуклетъчната основа на костите, зъбите и стените на кръвоносните съдове. Помага за оптималната активност на някои ензими.
Също така за чернодробни детоксификационни ензимни системи, ензими, свързани със синтеза на редица аминокиселини и невротрансмитори (вещества, което участват в пренасянето на нервните импулси). Витамини като добавки към храната антиоксидантната защитна система на клетките, всмукването на желязото от растителните продукти, като превръща желязото в по-лесно усвоима форма.

Червеното вино е известно с антиоксидантното си действие. Такава съставка в червеното вино е Резвератрол. Резвератрола и други биофлавоноиди и полифеноли се намират в големи количества в листата, клонките и кората на гроздовата лозя. Така, червеното вино, което е ферментирал с кожичките, семената и клоните обикновено съдържа много по-големи количества на полезните вещества от бяло вино, което е ферментирало само от натиск върху сока от грозде.
Доказано е също, че е силен анти-оксидант (около 20-50 пъти по-ефективен от витамин С) и че действа в синхрон с витамин С за подобряване на ефектите. Резвератрол е доказан, че има анти-съсирващ ефект и че предотвратява образуването на тромби или кръвни съсиреци в кръвоносните съдове.

Съдържание Кутия за 30 дневен цикъл
Производител Gaspari Nutrition
Съдържа

Хранителни стойности в една доза - един блистер:
Калории 15
Въглехидрати 1г
Мазнини 0г
Протеин 3г
Витамин С 1600мг
Gaspari Proprietary Vaso Expansion Sustained Release and Nitro Production Formula: Arginine Blend (Arginine Dichloride, Calcium Arginine Chelate), Epimedium Extract (Standardized for 50% Icariin), Gynostemma Pentaphyllum Extract (Standardized for 95% Gypenosides), Salvia Miltiorrhiza Extract (Standardized for 35% Cryptotanshinone), Nicotinamide Adenosine Dinucleotide Hydride (NADH). 3402 mg † Gaspari Proprietary Hypertrophic Vaso Expansion Support Formula: Peak ATP Adenosine-5-Triphosphate Disodium Salt, Inositol Hexanicotinate, R-Alpha Lipoic Acid, Red Wine Extract (Standardized for 90% Polyphenols). 466 mg † Gaspari Proprietary Immediate Release Enhancement Formula: Glycerol, Rhodiola Rosea Root Extract (Standardized for 5% Rosavins), Theobromine. 3510 mg

Съставки:
Vegetable Cellulose, Water, Red FD&C No. 3.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: GASPARI PlasmaJet

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект