muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

GASPARI Halodrol MT

Съдържание: 60 таблетки


Бърз преглед

GASPARI Halodrol MT е единственият съдържащ НЕХОРМОНАЛНЕН МИОТРОПИЧЕН агент, Arachadonic киселина, с най-мощния хормонално модулиращ фактор. Когато използвате продукта както е описано по-долу, можете значително да повишите вашата мускулна хипертрофия(мускулен растеж) и като в същото време предотвратите натрупването на излишни мазнини. Може да се забележи значителен растеж на мъжете между 25 и 45 години.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 115 промо точки.

115,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба
Като хранителна добавка вземете 1 таблетка от 1 до 3 пъти на ден.След 6 седмици от редовно използване се препоръчва околко 30 дневна почивка. При употреба на този продукт трябва да се консумира най-малко 2л вода на ден.
Информация за Halodrol Liquigels Този продукт е единственият съдържащ НЕХОРМОНАЛНЕН МИОТРОПИЧЕН агент, Arachadonic киселина, с най-мощния хормонално модулиращ фактор. Ако искате да добавите някое кило на щангата в залата, то тогава Гаспари Халодрол Ликуйгелс е неоспоримият избор за оптимизиране на вашите цели. Арахидоновата киселина една от основните съставки и първични двигатели в този продукт. Тя се появява в няколко независими проучвания и влияе положително на количеството андроген в рецепторите в клетките, както и положително модулиране на последиците от GH (хормона на растежа), инсулин и IGF -1 в клетките. На следващо място, Halodrolа съдържа метаболит на една много популярно, естествено анти-ароматно съединение, което може да засили положително въздействието върху андрогенното производство. Това съединение е по своята същност е не-андрогенно и не анаболно. Освен това, Halodrol съдържа изключително чист вариант на ecdysterone - ecdysterones, които са били използвани в страните от бившия съветски съюз в продължение на десетилетия, за да предизвикат положителни промени във физиката. Данни от многобройни проучвания показват, че ecdysterones може да доведе до цялостна промяна в задържане на азота, общоприето като показател за мускулната хипертрофия. Dehydroepiandrosterone (DHEA) стероид произвеждащ се в надбъбречната жлеза (намираща се над бъбреците) в човешкото тяло. Не е известно дали ДЕА има хормонален ефект, но тялото разпада ДЕА на хормоните естероген и тестостерон. Концентрацията на ДЕА е на максимум на 20 годишна възраст и след това спада надолу.
Ползи и ефекти върху вашето тяло:
• Може да повиши енергията • Повишава силата • Заздравява имунитета • Повишава мускулната маса • Редуцира излишните мазнини в тялото
Съдържание 60 таблетки
Производител Gaspari Nutrition
Съдържа Хранителни стойности за доза една таблетка:
arachadonic Acid (40% in a proprietary fatty acid/oil blend), 5a-etioallocholanetrione, DHEA, 20-hydroxyecdysterone, -(-)3, 4-divanilyetrahydrofuran 480 mg

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: GASPARI Halodrol MT

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект