muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

UNIVERSAL Fat Burners Box

Съдържание: 60 таблетки


Бърз преглед

Fat Burners Box за загуба на тегло: ние смятаме че, за да се намали теглото, важо е да се намалят телесните мазнини, а не абсолютното тегло. Не се отчайвайте! Не се заблуждавайте от кантара! С други думи вие трябва да намалите телесните мазнини, докато изграждате чиста мускулна маса. Това означава, че може да не видите драстични промени в теглото си в първите няколко седмици, защото докато горите мазнини също и не губите мускулна маса, а я изграждате.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 20 промо точки.

20,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

1-2 таблетки преди всяко хранене с 350мл вода.

Информация за Fat Burners Box:

Не се самозалъгвайте с кантара! По-добра мярка е как вие изглеждате и чувствате пред огледалото, вашите дрехи. Защо? Мускулът тежи повече от телесните мазнини, но мускулите са по-малки като обем. Така, значи вие можете да паднете с 2-3 размера надолу, а теглото ви да остане почти същото или да падне съвсем незначително.

Жълтият кантарион е най-добре познат за използване като мек антидепресант, също са провеждани проучвания за евентуалното му влияе върху други нарушения в настроението, като тревожност и обсесивно-компулсивно разстройство. Жълтия кантарион, като билкова добавка е сред водещите лекарства в Германия, използвани за облекчаване на симптомите на лека до умерена депресия.

Хората, които приемат жълт кантарион показват подобрение в настроението и способността да се върши тяхното ежедневие. Симптоми, включително тъга, безнадеждност, безполезност, изтощение и лош сън също може да намалее с използването на жълтия кантарион. Използван локално, той може да има антивирусно и антибактериално въздействие.

Основните активни съставки в жълтия кантарион е хиперицин, като се включват и други dianthrones, флавоноиди, xanthones и hyperforin. Много години изследователи вярваха, че антидепресантните свойства на жълтия кантарион са в резултат на хиперициновото си съдържание и инхибиране на ензима МАО оксидаза, обаче, най-новите изследвания показват, че антидепресантните действия могат да бъдат в резултат на други активни съставки, като например hyperforin и флавоноиди.

Съдържание 60 таблетки
Производител Universal
Съдържа

Хранителни стойности за доза 2 таблетки:
Калций 100мг
Hydroxycitrate150mg
Chromium Picolinate25mcg
Carnitine Complex50mg
Choline Complex100mg
L-Methionine25mg
Inositol50mg
Cayenne10mg
Uva Ursi100mg
St. Johns Wort50mg
Ginger25mg
White Willow Bark50mg
Anise25mg
Psyllium200mg
Lecithin50mg

Съставки:
Choline citrate, whey protein flaxseed powder, L-carnitine, uva ursi, fiber, terra alba, magnesium stearate, and stearic acid.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: UNIVERSAL Fat Burners Box

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект