muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

CONTROLLED LABS White Flood

Съдържание: 610 гр.


Бърз преглед

White Flood е предтренировъчна формула, която ще ви изпълни с енергия за повече тренировка, както никой друг продукт досега. Време е да хидратирате организма си с най-съвършената формула на азотен оксид за прилив на енергия позната някога на пазара - White Flood™ на Controlled Labs! Не само, че ще изпитате чувството за напомпване, а също ще ви изпълни с енергия и потенциал за градене на чиста мускулна маса.
Този потенциал идва от съединението на компоненти, невиждани в предтренировъчни продукти в миналото. Притежава антиоксидантна функция и чисти свободни радикали.
Време е да допълните вашата система с най-напредналата предтренировъчна азотна и енергийна формула - White Flood!

Наличност: На склад

С този продукт печелите 116 промо точки.

116,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

При първата доза, за привикване на тялото към продукта смесете половин мерителна лъжица с 200 до 400 мл вода и консумирайте преди тренировка и по време на тренировка.
Впоследствие смесвайте 2 мерителни лъжици с 500-750мл вода и консумирайте веднага преди тренировка и продължете по време на тренировка. За максимум резултати този продукт трябва да се използва с други продукти на Контролед Лабс. Консумирайте 3-4 литра вода на ден и високо протеинова диета, умерена на въглехидрати.

Информация за White Flood:

Аргинин алфа-кетоглутарат (AKG): Условно незаменима аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта.

Натурален Кофеин: в нашата формула идва от всички натурални билкови източници и е отличен стимулант, който ви дава сила и действа като напомпващо действие. Той действа, като начин за стимулиране на централната нервна система и има тонизиращо действие, който ще ви помогне да вдигате по-тежко, което път от своя страна ще доведе до по-голяма мускулна маса.

Коензим Q10 е витаминоподобно съединение, което катализира образуването на АТФ (аденозинтрифосфат), представляващ единственият източник на енергия за всички живи същества, започвайки от вирусите и завършвайки с човека. Коензим Q10 участва в изработването на 95% от цялата клетъчна енергия.

Коензим Q (CoQ) е изключително важен за здравето.Заздравява сърцето и кръвоносните съдове. Човешкото тяло може да произвежда коензим Q, използвайки метаболитни пътища. Коензим Q е известен още и като коензим Q10. Този номер \"10\" след неговото име се отнася за конкретна част от химическа му структура, наречена изопренова опашка.

Функциите на коензим Q са следните:
• Производство на енергия - специални миниатюрни органи вътре в клетките, наречени митохондрии, вземат мазнини и други вещества и ги превръщат в използваема енергия. Този процес изисква винаги коензим Q.
• Клетъчна защита - коензим Q е добър антиоксидант, използван от организма за защита на клетките от кислородните щети.

Лутеинът е един от повечето от 600 познати естествени каротиноиди. Съдържа се в зелени листни зеленчуци в като спанак и къдраво зеле.Лутеинът се използва от организмите като антиоксидант и за поглъщане на синята светлина.

Лутеинът е ковалентно свързан с една или повече мастни киселини, съдържащи се в някои плодове и цветя, особено турти (Tagetes). При осапунването на лутеинови естери се получава лутеин в приблизителна пропорция 2:1 тегловни части.

Лутеинът е липофилна молекула и по принцип е неразтворим във вода. Присъствието на дълъг хромофор от двойни връзки (полиенна верига) осигурява характерните свойства на поглъщане на светлината. Полиенната верига е податлива на окислителна деградация от светлина или топлина и е химически неустойчива в киселини.

Фолиевата киселина е важен Б витамин. Укрепва здравето на сърцето и осигурява енергия и забързва метаболизма. Б витамините са направени от няколко основни нутриенти, които осигуряват успокоение от дневните натоварвания.

Тъй като организмът не произвежда витамина, той трябва да се набавя най-вече чрез храна или под формата на таблетки. Фолиевата киселина е и единственото хранително вещество, при което потребностите на бременната са увеличени двойно. Необходимото количество при бременните жени е 400 мкг (0,4 милиграма) дневно.

Съдържание 610 гр.
Производител Controlled Labs
Съдържа

Хранителни стойности за доза 2 мерителни лъжици:
Калий 36 мг
Селен 100мкг
Folate 250 mcg
eNO Flood Complex:
Arginine AKG (2200 mg), Ornithine AKG (800 mg). 3,000 mg †

FlooDurance Complex:
Beta Alanine (1700 mg), L-Tyrosine (700 mg). 2,400 mg †

Energy & Antioxidant Flood Complex:
Inosine, Gamma-Aminobutyric Acid (GABA), Glucuronolactone, Natural Caffeine, Potassium Gluconate, Cocoa Bean, Vanadyl Sulfate, Evodia Rutaecarpa (95% Evodiamine Extract), L-Norvaline, Sugar Cane (Extracted for 60% Octacosanol), Coenzyme Q10, Vinpocetine, Alpha-Carotene, Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Lutein, Folic Acid, Selenium, Huperzia Serrata (Extracted for 99% Huperzine A). 3,825 mg

Съставки:
Citric Acid, Natural and Artificial Lemonade Flavor, Acesulfame Potassium, Silicon Dioxide, and Sucralose

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: CONTROLLED LABS White Flood

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект