muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

CONTROLLED LABS White Blood

Съдържание: 90 капсули


Бърз преглед

White Blood е стимулатор на азотния оксид и вазодилация. Повишава кръвният поток. Притежава ефект с удължено действие. White Blood е най-цялостната азотна формула създавана някога. White Blood е най-цялостната азотна формула създавана някога. Използвана е Етил Естер технология, която увеличава доставката на 2-те съставки - Аргинин етил естер и орнитин етил естер. Тези 2 съставки са в един естер, което увеличава абсорбцията и на 2-те.
Естерите са формирани от взаимодейстивето на carboxylic acid и alcohol.
Проблемът с първата генерация азотни продукти е, че те дегенерират и не достигат целите си, за да изпълнят предназначението си.
Опитвали сте всякакви азотни продукти, но е нямало ефективност при вас? Те действат на около 50-60% от хората, а на другите 40-50% не действат. При лабораторни изследвания е доказано, че нашият продукт действа на 95% от хората. Ако искате истински резултати, то това е решението.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 75 промо точки.

75,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Вземете 3 капсули 30-45 минути преди тренировка. Ако тежите повече от 100 кг увеличете приема на 4 капсули.

Информация за White Blood:

Орнитин Етил Естер (О.Е.Е.) е добавен към формулата. AEE и ОЕЕ преминават през храносмилателната система напълно непокътнати, така че да могат да работят по-ефективно при по-ниски дози. ОЕЕ предимно увеличава синтеза на мускулния протеин и го прави по-ефективен поради повишеното усвояване. ОЕЕ също повишава нивото на кръвната плазма на аргинин, допринасяйки по този начин за повече азотен оксид и стимулиращите му ефекти. На последно място, но със сигурност не най-маловажно, ОЕЕ стимулира производството на хормона на растежа (GH), който може да доведе до мускулен растеж. Високите дози на орнитин са причина за стомашени дискомфорт, което значи, че по-ниски дози могат да бъдат използвани ефективно.

Свободна форма Таурин е добавен да увеличи синтеза на протеини предимно. Въпреки това, той също така допринася за обема на мускулните клетки, чрез изготвянето и снабдяването на повече вода в мускулите. Тази аминокиселина работи съвместно с AEE и ОЕЕ и усилва ефекта от тях.

Антиоксиданти: те са добавени към продукта за ограничаване на свободните радикали кислород, които са останали, когато азотния оксид е в действие. Азотния оксид работи добре в много отношения, но също така оставя след себе си свободните радикали. Ние включихме най-добрите антиоксиданти, за да се гарантира, че свободните радикали са "почистени", когато азотния оксид действа на тялото. По наше мнение, всяка азотно оксидна добавка, която не съдържа антиоксиданти е безотговорна.

Както виждате, имаме най-пълната азотно оксидна формула на пазара, която работи най-ефективно и използва най-малката доза, която е възможно, за да не доведе до увреждане на органите ни.

 

Съдържание 90 капсули
Производител Controlled Labs
Съдържа

Хранителни съставки за доза 3 капсули:
ENO + Anti-Oxide Complex™ 2000mg *
Arginine Ethyl Ester Di-HCL, Ornithine Ethyl Ester Di-HCL, L-Taurine (Free Form), K-R-ALA, Coenzyme Q10 (CoQ10), Lutein, Folic Acid, Selenium (As L-Selenomethionine), Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Alpha-Carotene.

Съставки:
Whey, Gelatin, Magnesium Stearate.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: CONTROLLED LABS White Blood

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект