muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

BWG L-Glutamine Pure 100 Bag

Съдържание: 500 гр.


Бърз преглед

BWG L-Glutamine Pure 100 Bag е фармацефтично чист и под постоянен контрол от германските санитарни власти и е Вашия отличен избор към желаната спортна фигура.
Глутаминът е аминокиселината с най-голямо съдържание в тялото на човек. Тя представлява около 60 процента от аминокиселините в тялото. Тя е основния отговорник за възстановяването на мускулите след тренировка. Глутамина също има и анти-катаболно действие. За тези, които не знаят, това означава, че предпазва от загубата на мускулна маса.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 54 промо точки.

54,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

1 доза е 5гр - една чаена лъжичка. Приемайте го 2-3 пъти на ден. Може в протеинов шейк или с хранене.

Информация за Glutamine:

Изключително популярната аминокиселина Л-Глутамин може да се намери в протеин на прах, боб, месо, риба, птиче месо, млечни продукти и, разбира се, Л-Глутамин хранителни добавки.

Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин. Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовия ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Културистите практически могат да качат мускулна маса от приемането на глутамин. Тъй като културистите използват много глутамин, докато тренират, имунната система разчита основно на тази аминокиселина.Катаболизъм или мускулно разграждане (загуба) може да се получи, ако тялото използва мускулният глутамин за употреба другаде, като азотен транспорт или за поддържане на имунната система. Глутаминовата добавка е важна за изграждането на мускулите, но също така и за запазването им от разпад.

Съдържание 500 гр.
Производител BWG
Съдържа

Хранителни стойности за доза 5 гр:
Глутамин 5гр

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: BWG L-Glutamine Pure 100 Bag

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект