muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

BWG Amino 9000 + BCAA

Съдържание: 700 таблетки


Бърз преглед

Аминокиселините са градивните блокчета на мускула. BWG Amino 9000 + BCAA предствлява нова аминокиселинна формула. Тя включва протеин-хидролизат от лакталбумин хидролизат, пшеничен хидролизат и суроватъчен хидролизат. Към тази формула е добавен глутамин. Както вие знаете глутаминът е аминокиселината с най-голямо съдържание в тялото.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 56 промо точки.

56,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

1 таблетка на всеки 10 кг. Пример: ако вие сте 80 килограма това значи 8 таблетки за деня. Всяка таблетка е 1500мг

Информация за Amino 9000:

Около 60 % от аминокиселиння състав в тялото е глутамин. Действието му е градивно за мускулите и анти-катаболно. Към тази уникална формула също са добавени верижно разклонените аминокиселини ВСАА, на които главната функция е да възстановява мускулите от тежките тренировки те също имат анти-катаболна функция и предпазват от загуба на мускулна маса.

Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин. Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовия ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Л-Левцин (C6H13NO2) е от съществено значение разклонена верига аминокиселини (BCAA). Другите две незаменими аминокиселини са Л-Валин и Л-Изолевцин. Л-Левцин не може да се произвежда от тялото, и трябва да се набави чрез прием на храна или хранителни добавки. Може да се намери в ядките, кафявия ориз и пълнозърнестите хлебни продукти. Какво действие има и какви научни изследвания и доказателства съществуват? Л-Левцин включва около осем на сто от общия брой на аминокиселини в организма в протеиновите структури, тя е четвъртата най-концентрирана или с най-голямо съдържание аминокиселина в скелетната мускулна тъкан.

Л-Изолевцин е аминокиселина, която е най-известна със своите възможности за увеличаване на издръжливостта и ще помогне за възстановяването на мускулната тъкан. Тази аминокиселина е особено важна за сериозните спортисти и културисти, тъй като неговата основна функция в тялото е да се увеличи енергията и помага на организма да се възстанови от тежките физически тренировки. Л-Изолевцин е от разклонена верига аминокиселини (BCAA). Има три разклонени аминокиселини в тялото, изолевцин, валин, левцин, като всички те подпомагат развитието на мускулите и възстановяването им след тренировка. Л-Изолевцина всъщност е разпределен за енергия в мускулната тъкан.

Л-Валин е аминокиселина и е разклонена аминокиселина намерена във висока концентрация в мускулите. Другите две аминокиселини с разклонена верига или BCAA са Л-Валин и Л-Изолевцин. Л-Валин не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храната или хранителни добавки. Има стимулиращ ефект и е необходима за мускулния метаболизъм, възстановяването и растежа на мускулната тъкан и поддържане на хранителния баланс в организма. Тъй като това е една разклонена аминокиселина, може да се използва като източник на енергия в мускулите, като по този начин запазва употребата на мускулната глюкоза.

Съдържание 700 таблетки
Производител BWG
Съдържа

Хранителни стойности за 10 таблетки:
Енергийност 54ккал
ВСАА 1.60г
Глутамин 3.60г
Въглехидрати 1г
Мазнини 0.21г
Калий 240мг

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: BWG Amino 9000 + BCAA

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект