muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

BSN Nitrix

Съдържание: 360 таблетки


Бърз преглед

Nitrix 360 е първият и единствен всеобхватен съдо - мускулен разширител, действащ 24 часа. Той превръща прозореца от 2 часа, през който мускулите са напомпани до съвършенство, във феномен, който променя телосложението през целия ден.
Nitrix е съдоразширяващ продукт. Той действа като разширява вашите кръвоносни съдове и така осигурява по-добър приток на кръв, азот и хранителни вещества до вашите мускулни клетки. С осигуряването на всичките тези хранителни съставки и по-голям приток на кръв в мускулите, вие ще усетите доказано напомпване при тренировка, невиждано до сега. Целоднвно мускулна плътност, повече енергия и по-голяма възможност за възстановяване. Nitrix е основата на всичките съставки от които се нуждаете.

Живей за напомпването!

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 102 промо точки.

102,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Препоръчителна доза за лица под 90кг: Вземете 3 таблетки 3 пъти дневно(всеки ден). 30-45минути преди хранене или 2 часа след ядене. Вземете първите 3 таблетки сутрин след събуждане, след това преди обяд и последните 3 преди вечеря.
Препоръчителна доза за лица над 90кг: Следвайте същите инструкции, но взимайте 4 таблетки 3 пъти на ден на празен стомах.

Информация за Nitrix:

Профил на продукта:
Фолиева киселина (витамин B9) (200 мкг): Поддържа функцията на азотния оксид. Фолиевата киселина може да помогне за поддържане нивата на хомоцистеин вече в нормални граници, насърчава здравословно сърдечно-съдовата система.

Ace 3 (Тройно действаща азотна матрица) (3.000мг)

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AKG): Условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта.

L-аргинин Етил Естер: тази аминокиселина води до повишена абсорбция, както и подобряване на функцията на L-аргинина и преодоляване на нейните ограничения.

L-Citrulline: Една аминокиселина, която може да се преобразува в аргинин.

AVPT (Advanced Volumizing & performance technology) (4250g)

Натрий креатинфосфатна Матрица: натриевата сол на креатин фосфата увеличава разтворимостта му във вода. Веднъж влезли в кръвния поток натриевия хлорид е отговорен за превозването на креатина към мускулните клетки. Така чрез комбиниране на креатин с натриев хлорид, възприемането и усвояването на креатина е значително увеличен.

Креатин естер-Бета-Аланин двойно-дейстаща комбинация (CarnoSyn ®): BSN ™ е най-новата патентована смес, предназначена за увеличаване на разтворимостта на липидите на креатина във вода. Бета-Alaninesupplementation увеличава производството ofcarnosine, дипептид, който е буфера на млечната киселина за натрупване и намаляване на водородните йони. По този начин чрез комбиниране на мазнини и водно разтворим креатин с бета-Аланин, тя позволява на креатина да функционира извън обичайната си ограничена скоростна система, водещи до високо усвояване и ефективност.

Creatinol-O-фосфат: известен с ролята си в подкрепа на сърдечно-съдовата система, повишава кислородната наличност, издръжливостта, способността за работа и времето да изтощение. Креатинът предизвиква повече АТФ, като по този начин ние имаме повече енергия.

Креатин Aab ™ (креатин алфа-амино-N-бутират): Последният креатино-аналогов в AVPT. Както и при предишните подобни, усвояването и ефективността са увеличени, увеличаване на производството на АТФ и по този начин се получава анаболен ефект. За разлика от другите аналози в креатиновата матрицата, креатин алфа-амино-N-бутират има антикатаболен ефект. Леуцина в разклонената верига аминокиселини, се метаболизира до ketoisocaproate, който след това се метаболизира до алфа амино-N-бутират, този метаболитен протеин увеличава синтеза на протеина и свежда до минимум щетите от интензивните тренировки. Не само, креатиновата абсорбция и ефективността се увеличават в тази връзка, но и се получава един елемент на анаболизма и анти-катаболизма.

Дикалциев фосфат, калиев фосфат Ди, ди-натриев фосфат: увеличава фосфокреатиновите нива, като по този начин увеличава ATФ нивата, силата и издръжливостта. Калций, калий и натрий са свързани с регулирането на силата.

Съдържание 360 таблетки
Производител BSN
Съдържа

Хранителни стойности за доза от 3 таблетки:
Витамин В9(фолиева киселина) 200мкг
ACE3 (Triple Action Nitric Oxide Matrix)
L-Arginine AKG, L-Arginine Ethyl Ester, L-Citrulline 3000 mg † CRTS2 (Controlled Release Technology & Support System)
Methocel™ (Micro-Polymer Hydrophilic Methylcellulose Ether Matrix) **
AVPT (Advanced Volumizing & Performance Technology) **
(Patents 5,965,596; 6,172,098; 6,426,361 And 6,680,294) Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®), Sodium Creatine Phosphate Matrix, Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion, Creatine ABB™ (Creatine Alpha Amino-N-Butyrate)
Phosphoplexx **
Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, & Sodium Phosphate
NAD (Nicotinamide Adenine Dinucleotide) 1565 mg

Съставки:
Magnesium Stearate, And Stearic Acid.

Предупреждение за алергени:
Произведено с оборудване, което обработва продукти, съдържащи соя, ракообразни и фъстъчен аромат.

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: BSN Nitrix

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект