muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Razor 8 Blast

Съдържание: 0.540 кг.


Бърз преглед

RAZOR 8 BLAST POWDER е силно концентриран е предтренировъчен продукт:

  • 98% чист 1,3 Диметиламин
  • POLYMETHOXYLATED ускорители
  • CREATINE с фармацевтичен клас: 2500 MG
  • CREATINOL-O-Phosphate: 50 MG
  • Ултра чисто йохимбе: 5 MG

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 80 промо точки.

80,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба

Вземете 1 лъжичка преди интензивна тренировка. Потребителите, които са чувствителни към предтренировъчните стимуланти трябва да започнат употребата с ½ лъжичка. Никога не превишавайте 1 лъжичка за един прием и 2 лъжички за 24-часов период. Идеален за използване преди интензивна физическа активност.

Allmax Razor 8 Blast на прах е сериозна формула - силно концентрирана, много мощна и изключително ефикасна.

Индустрията измести вниманието си върху концентрирани добавки за пред-тренировка за сметка на силата им и за да прикрие този факт, етикетите на продуктите сочат едностанно патентована смес. Предложеният продукт има абсурдно мощно действие на дозировка от 7.2 грама на лъжица, и вкус, който не отстъпва по нищо на ефикасността.

Предназначен специално за употреба преди тренировка, Allmax Razor 8 Blast на прах доставя всичко онова, което желаете, всеки път: остра като бръснач концентрация, изключителна енергия с оптимално кръвоснабдяване и невероятна сила.

Allmax Razor 8 Blast на прах не буди смях, а е силно концентриран енергиен стимулант преди тренировка без безполезни добавки и нула грама захар. Оставете всичко останало, всичко от което се нуждаете за жестока тренировка е събрано в този продукт. Идеална комбинация от пет съществени стимуланти, които ще накарат хормоните, изгарящи мазнини да заработят заедно и да накарат тежестите да олекнат.

Не е лесно да сте заровени под стотици килограми олово, и ако тежестите натежават повече отколкото трябва, мотивацията се изпарява. Добавките, предназначени за пред-тренировка, не откриват топлата вода, но приемайки точната комбинация заедно с необходимата сила, се превръщат в нещо абсолютно необходимо. Освен всичките си полезни свойства спрямо загубата на тегло, стимулирането на централната нервна система предлага ключови ползи, а те са:

  • Възприятие за намаляване на физическото усилие
  • Повишени енергийни нива чрез увеличаване на бдителността и умствената концентрация.

Тези елементи са това, което ще даде плодове при желаната от Вас тренировка. Ако се тътрите без капка мотивация в залата, ще сте концентрирани по-скоро в близкия часовник, отколкото в това да добиете размери, чиста маса и сила. Мотивирай себе си до вманячаване и никога няма да искате да тренирате по дръг начин.

Прахообразния Allmax Razor 8 Blast не е за всеки. Екстремни спортисти, които са склонни да стигнат до ръба получават най-потресаващи ефекти. Allmax Razor 8 Blast на прах Ви дава това, което искате и нищо, което не желаете:

  • Крайна и интензивна умствена и физическа стимулация;
  • Поетапното увеличаване на мускулната маса, сила и твърдост;
  • Интензивна вазодилатация, която има за резултат непосредствено увеличение на мускулите, добра сърдечна дейност и кръвоснабдяване.

Въздействието е феноменално. Ще забележите коренни промени много, много бързо!

Съдържание 0.540 кг.
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Razor 8 Blast

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект