muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Rapidcuts Hardcore Crystals

Съдържание: 40 пакетчета


Бърз преглед

RAPIDCUTS ® HARDCORE:

  • чисти, клинично доказани съставки
  • екстремна горелка за мазнини
  • ще загубите повече от 6 кг. за 8 седмици

Наличност: На склад

С този продукт печелите 60 промо точки.

60,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба

Вземете 1 пакетче RAPIDCUTS Hardcore Crystal два пъти дневно на празен стомах с 2 чаши (500 мл) вода. Вземете първото пакетче 30 минути преди първото Ви хранене за деня, а второто - 30 минути преди тренировка или преди следобедното Ви хранене. Препоръчително е да пиете 8-12 чаши вода дневно, да спазвате една здравословна, нискокалорична диета и да правите редовно физически упражнения, за да постигнете оптимални резултати.

Никога не приемайте повече от 2 пакета на ден и никога не вземайте 2 опаковки по едно и също време.

Предупреждения: Да не се надвишават два пакета в период от 24 часа.
За оптимални резултати, използвайте за 8 седмици. След което преустановете за 2 седмици. Този продукт не е предназнаен за ползване от лица под 18 години. Не използвайте при бременни или кърмещи жени. Използвайте само според указанията. Да не се използва, ако печатът под капачката е счупен. Да се съхранява на хладно и сухо място. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Искате ли да отслабнете до 8 пъти по-бързо като използвате за целта само една вкусна напитка?
Е, необходимо е просто да добавите към изключително вкусните пакетчета RAPIDCUTS Hardcore Crystal вода и да разбъркате добре!
Получете цялата енергия, от която се нуждаете и то без никаква захар. Това е идеалното решение за интензивни кардио тренировки. Използвайки RAPIDCUTS Hardcore Crystal, Вие ще получите резултатите, които искате - Бързо!
Публикувани клинични проучвания на ключовите съставки в RAPIDCUTS Hardcore Crystal доказват невероятната загуба на тегло от над 6 кг само за 8 седмици! Още по-удивителното е, че клиничните изследвания показват, че основните съставки в RAPIDCUTS Hardcore Crystal намаляват талията с 2 – 2,5 см. Това е с 8 пъти повече от показателите, измерени при плацебо групата, само за 8 седмици. Не само RAPIDCUTS Femme, е подкрепен от тези клинични проучвания, но неговите ключови съставки са подкрепени с 4 регистрирани патенти на правителството на САЩ.
Не само, че регистрираната средна загуба на тегло при клинично изследваните участници е повече от 6 кг, но и процентната загуба на мазнини при тях е над 16 пъти по-голяма в сравнение с плацебо групата (4.15% срещу 0,25%).
Е, това не е ли наистина невероятно?
Всеки вкусен пакет от този продукт съдържа само 10 калории и 0 грама захар ! RAPIDCUTS Hardcore Crystal се приема лесно удобно, дори когато сте в движение. Просто изсипете пакетчето в 500 мл вода и то ще се разтвори бързо, а и ще започне да работи веднага след поглъщането.
Компанията ALLMAX знае, че тренирате усилено във фитнеса и спазвате строг хранителен режим, защото искате да постигнете възможно най-добрите резултати. Тя Ви препоръчва да използвате RAPIDCUTS Hardcore Crystal като ефективно допълнение към интензивната Ви диета и тренировкта Ви, за да постигане умопомрачителни резултати. RAPIDCUTS се различава от останалите продукти на пазара по това, че е предназначен да Ви даде наистина ЕКСТРЕМНИ РЕЗУЛТАТИ.
Технологията, по която работи този продукт е следната:
1-TARGET: HotSpot ™ работи, използвайки три ексклузивни патентовани смеси, стимулиращи максималната загуба на мазнини в тялото. HotSpot включва CORTISTRATE ™, PROSULIN ™ и THYROVARIN ™. Благодарение на тези патентовани съединения, RAPIDCUTS, ускорява процеса на загуба на мазнини като ефективно управлява и поддържа нормалните нива на кортизола, инсулина и тироксина (CIT хормони).
2-RELEASE: RAPIDCUTS включва LiPo 3 ', 5' ™, гарантиращ двойно по-бързото изгаряне на мазнините. Чрез cAMP (3 ', 5' цикличен аденозин монофосфат) се активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като се изпраща сигнал до мастните клетки, чрез който се освобождават складираните мазнини и се преобразуват в енергия.
3-IGNITE: RAPIDCUTS включва THERMOBURN ™, който е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини. Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE увеличава изгарянето на мазнини с 25%. IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естествено освобождаване от мазнините.
THERMOBURN също удължава процеса на изгаряне на мазнини до 6-8 часа след първоначалното потребление за постигане на по-продължителен ефект.
Резултатите, постигнати от RAPIDCUTS и неговата мощна 3-степенна TRI ™ система, ускоряваща процеса на изгаряне на мазнините.
Използвайки RAPIDCUTS Hardcore Crystal Вие ще постигнете реални резултати!
Още от момента, в който приемете RAPIDCUTS Hardcore Crystal, Вие ще почувствате, че този продукт наистина работи и бързо ще забележите как тялото Ви се променя, точно така както винаги сте искали.
Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Съдържание 40 пакетчета
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Rapidcuts Hardcore Crystals

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект