muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Liquid L-Carnitine

Съдържание: 473 мл.


Бърз преглед

Allmax Liquid L-carnitine е най-удобния и вкусен начин за снабдяване с чист L-карнитин.

Компанията ALLMAX е горда да предостави максимално качествения и чист, комбиниран със светкавична доставка и усвояване, продукт Liquid L-карнитин.

Наличност: На склад

С този продукт печелите 40 промо точки.

40,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба

Като хранителна добавка приемете една супена лъжица (15 мл) Liquid L-Carnitine до два пъти дневно, за предпочитане на празен стомах. През тренировъчен ден, консумирайте 30 до 60 минути преди тренировка.

L-Carnitine е от съществено значение за транспортирането на дълговерижните мазнини в клетката (митохондриите). Л-карнитинът е известен като най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини, защото той играе важна роля в метаболизма на мазнините. Този продукт Ви помага да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. L-карнитинът нормално присъства в мускулната тъкан. L-карнитинът играе роля за мастния метболизъм като транспортира мастни киселини в митохондриите на клетката, където те могат да се превърнат в използваема енергия.
По време на интензивна тренировка вашите мускули се нуждаят от допълнителна енергия. Този продукт помага на мускулите ви да получават повече енергия, като едновременно с това вие изгаряте повече мазнини! L-карнитинът помага за добрата функция на сърцето и предпазва сърдечните мускули от увреждания. Действа добре на черния дроб и бъбреците.
Необходим е на спортистите, вегетарианците и на всички хора. които искат да увеличат силата си и да направят изгарянето на мазнини по-ефикасно. Основан на ефервесцентна формула, той се разтваря 100% и се абсорбира в тялото в разтворена форма.

Какво Ви дава Л-карнитин?

Тласък на енергия, издръжливост и производителност

Какво е L-Carnitine?

Л-карнитин е основно разположен в мускулите и е основен транспортер на мазнините в митохондрията. Митохондрията е мястото, където се произвежда енергия в клетките, така че тялото да функционира правилно. Енергията е произведена , когато мазнините се горят в митохондрията. При по-интензивните тренировки има голяма загуба на карнитин, поради това количествата карнитин трябва да се възстановят бързо, за да остане тялото тонизирано и здраво.
L-карнитин е естествен витамин антиоксидант, който възниква като L-карнитин и има значителни положителни ефекти в производството на енергия и нормалните функции на мозъка. Карнитинът е по-специално отговорен за транспорта на мастните киселини в митохондриите, където те се използват за производство на енергия. Въпреки, че той играе важна роля в енергийния метаболизъм, няма специфично изискване за диети. Той не се счита като основна хранителна съставка главно, защото нашето тяло може да го произведе само.
Едно от най-разпространените приложения и най-търсените L-карнитин ефекти е способността му да предизвиква загуба на тегло. Мастните киселини обикновено не са в състояние да проникнат в митохондрията (когато те са изгорени), но L-карнитина улеснява това транспортиране. Този процес прави L-карнитин ефективен при загуба на мазнини и намаляване на теглото.

Съдържание 473 мл.
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Liquid L-Carnitine

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект