muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Leucine

Съдържание: 0.100 кг.


Бърз преглед

Чрез ALLMAX Leucine вие ще:

  • Стимулирате протеиновия си синтез
  • Запазите чистата мускулна маса
  • Поддържате възстановяването на мускулите
  • без алергени, без глутен и без ГМО

Наличност: На склад

С този продукт печелите 30 промо точки.

30,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба

Консумирайте една порция (5 г) на левцин, два пъти на ден. Приемайте по една доза непосредствено след тренировка. В дните, когато не тренирате, вземете една доза сутрин, а втората вечер.

Левцин е една от най-мощните природни добавки за изграждане на мускули. Allmax предлага най-чистата и най-силна съставка за изграждането на твърд, чист и плътен мускул.

Левцин е незаменима аминокиселина с разклонена верига (BCAA), известна в бодибилдинг средите като най-доброто средство за градене на мускулите.

Левцин е от съществено значение за постигане на положителен азотен баланс и изграждане на чиста мускулна маса.

Левцин задейства анаболено състояние, наречено mTOR, който стимулира синтезата на мускулния протеин. Когато увеличавате консумацията на левцин, mTOR задейства синтеза на протеини. Нито една съставка няма толкова чиста, неподправена анаболна сила, както левцин. Просто казано, левцин е от съществено значение за постигане на положителен азотен баланс и изграждане на чиста мускулна маса.

Левцин е аминокиселината с най-висока концентация в скелетната мускулна тъкан.

Левцин е една от трите аминокиселини с разклонени вериги (другите две саизолевцин и валин) и е от изключително важно значение.В природата се съдържа в ядки,кафяв ориз,пшеница, прясно сирене, пиле и риба. За разлика от аминокиселините, които се метаболизират в черния дроб, аминокиселини с разклонени веригисе метаболизират в мускулите и имат интегрална роля за синтеза на протеинии за запазване на чистата мускулна тъкан.

Левцин има толкова съществено значение за организма, че сесчита за спомагателен хранителен елемент. Тялото се нуждае извънредно от левцин, за да може да усвои всички останали аминокиселини. Без адекватни количества левцин, всички останали източници на протеин могат да се считат за напълно безполезни. Накратко, без левцин тялото не функционира правилно и няма да усвои протеини.

Съдържание 0.100 кг.
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Leucine

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект