muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX HexaPro

Бърз преглед

HEXAPRO ™ e шесткомпонентен високоусвоим протеин, съставен от бързи, средни и бавноосвобождаващи се протеини, които гарантират високи нива на аминокиселини с доставка както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Всеки протеин е внимателно подбран, за да се постигне максимална протеинова асимилация и усвояване. HEXAPRO ™ е обогатен и с 5 аминокиселини, за да спомогне възстановяването, включително трите ВСАА, които са от съществено значение за синтеза на протеини и осигуряването на бърз източник на енергия за мускулите.

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 110 промо точки.

110,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете 1 лъжичка (44 грама) от HEXAPRO ™ с 160 до 240 мл. вода или нискомаслено мляко, в зависимост от желания вкус по всяко време, когато искате да приемете протеин с невероятен вкус.

HEXAPRO ™ съдържа:
1 - суроватъчен протеин концентрат (WPC) - Счита се за един от най-добрите, най-високо усвоими протеини, WPC бързо се усвояват и осигуряват мощен прилив на аминокиселини за организма, които допринасят за ускореното възстановяването. Благодарение на тях се стимулира и синтеза на протеини.

2 - млечен протеин концентрат (MPC) - Уникална комбинация от 80% казеинов протеин и 20% суроватъчен протеин, MPC осигурява по-бавна доставка на протеин, поради уникалните казеинови свойства.

3 - суроватъчен протеин изолат (WPI)

4 – Мицеларен Казеин (MC) - Протеинът с най-бавен темп на усвояване, притежаващ аминокиселина с доставка до 7 часа. Това гарантира, че можете да предотвратите мускулния разпад за много по-дълго време.

5 - Яйчен албумин

6 - хидролизиран суроватъчен -Хидролизираният суроватъчен разполага с изключително бързи темпове на асимилация.

HEXAPRO ™ има наистина богат, плътен млечен вкус, наподобяващ млечен шеейк, който ще ви накара да преосмисляте мнението си за протеина. Вкусният и удовлетворяващ вкус на HEXAPRO ™ създава такова усещане, което ще ви накара да се влюбите в протеина. Невероятният му вкус ще допринесе за това да направите HEXAPRO ™ неразделна част от ежедневието си.

Всеки спортист ще ви каже, че честотата на храненето е от съществено значение за изграждане на едно здраво и красиво тяло. Включете HEXAPRO ™ в допълнителните си хранения, все пак той е невероятно вкусен и удобен. С шестте висококачествени протеини, съчетани заедно в идеално съотношение, той ви осигурява всичко, от което се нуждаете, за да постигнете поставените си цели.

Съдържание Не
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX HexaPro

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект