muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Hemanovol / NO Bi-Layer

Съдържание: 240 таблетки


Бърз преглед

Hemanovol e най-екстремната помпа за мускулен обем, създавана някога!

  • 3MPD 3-степенна многофазна фармацевтична доставка
  • индуцира азотния оксид бързо и устойчиво
  • Мощно увеличава обема на кръвта в съдовете
  • Експлозивно мускулно разширяване

Нима всичко това може да се постигне с един продукт? Отговорът е ДА! Изпробвайте HemaNOvol и се убедете сами!

Наличност: На склад

С този продукт печелите 72 промо точки.

72,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

ALLMAX Hemanovol

Употреба:

Тренировъчни дни: Вземете 5 HemaNOvol 3MPD CapTABs с вода преди интензивни тренировки на празен стомах. Преди тренировка може да консумирате MUSCLEPRIME ™ след HemaNOvol.
Нетренировъчни дни: Ако не тренирате всеки ден, 5 HemaNOvol 3MPD CapTABs с вода при събуждане на празен стомах.
ЗАБЕЛЕЖКА: Ще почувствате действието на HemaNOvol от първия път, когато го вземете, и всеки път след това. Ще усетите най-интензивни резултати на 3-тата Ви доза. Работи най-добре, когато се комбинира с CreMAGnaVol ™ креатин хелат Myotrophic Expander Muscle.
ВНИМАНИЕ: При вземането на HemaNOvol, започнете по-бавно в началото на вашата тренировка. Приливът на бърз приток на кръв в мускулите може да предизвика непосредствено подуване и стягане на мускулните влакна. Инициирайте първите няколко серии с по-малко тегло, за да дадете възможност на мускулите Ви да се се приспособят.

Всяка интензивна тренировка трябва да води до траен ефект върху Вашата психика. Вие тренирате, тъй като изпитвате нужда от това. Съществува огромно желание да бъдете нещо повече, отколкото сте били вчера и повече отколкото сте днес. Пътуването и пътя, по който сте поели, са маркирани от знаци, които виждате в огледалото и ефекти, долавяни под повърхността на кожата.
Ние създадохме Allmax Hemanovol с една единствена цел - да ви предоставим изживяване за увеличен мускулен обем, толкова наситен, че не бихте го забравили никога. В продукта са включени най-новите и научно доказани компоненти, комбинирани във фармацевтични агенти за доставка, за да изкачат Allmax Hemanovol до едно ново ниво - ниво, което ще чувствате във всеки мускул, при всяка тренировка, преди и след нея. Гарантирано!
Доставка посредством 3-степенна многофазна фармацевтична ТехN.O.логия- 3MPD
Това бавно освобождаване на трифазната CapTAB е от изключително значение по отношение на бързо действащата ТехN.O.логия за доставка на азотен оксид (N.O.). Науката доказва, че молекулата на азотния оксид по природа е нестабилна, в резултат на което учените са стигнали до извода, че ако искате да поддържате мощния N.O.ефект, трябва да се създаде формула, с цел увеличаване на хемодилацията (разширяване на кръвоносните съдове) за удължен период от време. По-просто казано, първите два слоя на 3MPD Triphase CapTAB зареждат организма с мигновен прилив на вещества, предизвикващи повишаване на N.O. в ендотела. Третият и последен слой на 3MPD CapTAB осигурява дълго и устойчиво снабдяване посредством проектираната за и вдъхновена от фармацевтични приложения ТехN.O.логия. Тази трета фаза освобождава формулата в продължение на период от един час, бавно и устойчиво снабдявайки Вашия организъм.

3-степенна многофазна фармацевтична ТехN.O.логия- 3MPD

Фаза 1 - се съдържа в изключително тънкия външен слой на обвивката, който предоставя на практика мигновено разтваряне и абсорбция. Моменталната абсорбция на фаза 1 зарежда организма за вълна от внезапно освобождаване на N.O. (Азотен оксид).

Фаза 2 - бързо доставя елементи, използвайки преносители, за светкавично разширяване,скоро след приема и освобождава голямо количество съставки за кратък период от време. Това е от изключително значение за началното функциониране на Allmax Hemanovol. То осигурява наличието на непосредствена вълна от вещества, които сте в състояние да усетите.

Фаза 3 - предизвиква разпад на таблетките в продължение на дълъг период от време, позволявайки устойчиво освобождаване на бялата половина на capTAB. Бавното и стабилно разпадане на бялата част от трифазната CapTAB дава необходимото време на съставките да снабдяват с чаканите резултати по време на тренировка и дълго след нея.

Съдържание 240 таблетки
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Hemanovol / NO Bi-Layer

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект