muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX D-Ribose

Съдържание: 150 гр.


Бърз преглед

BioEnergy® Ribose е единствената патентована форма на чиста фармацевтична D-рибоза на прах. Този продукт е идеален за прием както преди интензивна тренировка, така и непосредствено след това.

  • Подобрява мускулната ефективност
  • Подобрява мускулната сила и изходната мощност
  • Увеличава чистата мускулна маса

Наличност: На склад

С този продукт печелите 65 промо точки.

65,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Вземете 1 чаена лъжичка (5 г) непосредствено преди или след интензивни упражнения.

Когато се упражнявате интензивно, тялото Ви бързо отива в състояние на хипоксия или липса на кислород.

С увеличеният прием на рибоза, тялото Ви може много по-бързо да попълни ATP, млечната киселина, която намалява по време на по-усилена тренировка. По този начин производителността Ви се увеличава.

BioEnergy® Ribose е перфектен продукт за всички спортисти без значение дали тренират хокей, футбол, спринт, колоездене, кънки или някакъв друг спорт, който изисква скорост и мощност. Необходимостта от интензивна енергия, изискваща се за тези спортове, поставя спортистите в състояние на хипоксия, почти веднага. Това прави добавка като Рибоза незаменима за тези спортисти.

Аденозинтрифосфорната киселина (аденозинтрифосфат или АТФ) представлява химично макроергично съединение, което съдържа богати на енергия връзки. Изграден е от 3 основни съставки: азотна база аденин, рибоза и 3 остатъка от фосфорна киселина.

Другите два компонента на АТФ са лесно достъпни в тялото, но рибозата не е – това е защото се смята, че тя ограничава скоростта. Когато в тялото Ви има недостиг на рибоза, ATP попълването спира, без значение колко аденин и Фосфат имате.

Ще забележите, че по същество, рибозата е захар. Тя има калории и те се броят като въглехидрати. Много е важно да се разбере обаче, че Рибозата не се изгаря като захар. Тя много добре се абсорбира от организма и се използват в производството на енергия. Много е интересно по какво тя се различава от въглехидратите. За разлика от всеки друг нормален въглехидрат, тя има по-малко калории – 1 калория на грам (за разлика от 4 калории на грам за всички останали въглехидрати.) Това е ключов индикатор за това, че тя много се различава от нормалната захар.
И накрая ще допълним, че това е страхотен продукт съдържащ и Creatine. Креатинът е аминокиселина, която се състои от три свързани аминокиселини – аргинин, глицин и метионин.

Основната му функция е увеличаването на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост. Ето защо става това: “горивото” за мускулната работа е АТФ (аденозин-трифосфат). При съкращаване на мускулите АТФ се разпада до АДФ (аденозин-дифосфат). За да продължи работата на мускулите, този АДФ отново трябва да се превърне в АТФ чрез присъединяване на фосфатна група. Тя се взема от съединението креатин-фосфат (КФ).

Добавянето на двете: Креатинът с течение на времето и Рибозата по време на обучението има за цел да удвои смъртоносния удар на двата различни механизми за постигането на подобен резултат – по-висока производителност.
Добавянето на рибозата по време на тренировката значително намалява мускулните болки. Една от причините за мускулни болки е клетъчната смърт, която настъпва, когато мускулите са силно уморени. Чрез тази хранителна добавка, Вие значително ще забавите клетъчната смърт.

Този продукт не съдържа глутен.

Съдържание 150 гр.
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX D-Ribose

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект