muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Cyto-Greens

Съдържание: 535 гр. / 60 дози


Бърз преглед

CYTOGREENS – Първокласна добавка за професионалисти!

В процеса на разработване на CYTOGREENS, ние целяхме да създадем един силно концентриран, безопасен и с изключителни хранителни стойности продукт, подходящ за всички атлети, които изискват повече от телата си.

  • Повече Витамин B12 отколкото в една пържола
  • 21 повече детоксикиращ хлорофил от плодовете и зеленчуците с зелен цвят100% протеин с високи биологични стойности
  • 100% дневен прием на Витамин A
  • 100% Без лецитин
  • 100% натурелен вкус, без оцветители и подсладители
  • Силен антиоксидантен ефект
  • Продукт успешно преминал десетки научни изследвания
  • Екстракт от Амла
  • Екстракт от Акай бери

Наличност: На склад

С този продукт печелите 135 промо точки.

135,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете една лъжичка от CytoGREENS с 1 чаша студена вода, един до два пъти на ден.

Системна детоксикация – Токсините възпрепятства оптималното функциониране на органите, храносмилателната и имунната система. Суровият хлорофил е основата на всички зелени растения, които преработват слънчевата светлина в енергия. 84.6% от формулата на CYTOGREENS е изградена благодатение на него. Сред многото му полезни свойства е и това, че е идентичен на хемоглобина. Има доказателства, че хлорофила способства възстановяването на тялото на молекулярно и клетъчно ниво. Той почиства тялото, бори се с инфекциите, лекува раните и подпомага детоксикацията. Хлорофилът има и много други полезни свойства.

В действителност някои от съставките в CYTOGREENS успешно се използват в случаите на остра токсичност при пациенти, които са били отровени с тежки метали и др. Просто си представете колко полезни биха били за вас. Хлорофилът буквално се свързва с високо вредните токсини (като например живак, олово и арсен, които могат да се натрупват с течение на времето) и ги изкарва от тялото ви.

CYTOGREENS също така съдържа и екстракт от бял трън(80%). Белият трън има дългогодишен опит с ефективната детоксификация на черния дроб. И докато други подобни продукти ви предлагат дозировки от по 15, 25 или 50 мг, в една доза CYTOGREENS има цели 200 мг.

Балансирано pH (неутрализиране на киселини/алкализиране) – Високо-протеиновите диети и други широко разпространени киселинни диетични добавки повишават киселиността в организма повече от необходимото. Екстрактите от сурови зеленчуци в CYTOGREENS са идеални за създаване на по-алкална система в организма. Ползите за вас като атлети се изразяват в това,че вие по-евективно консумирате, усвоявате и задържате азот от употребава на протеин. Това е от изключителна важност за изграждането и поддържането на чиста мускулна маса.

Кръвоносна система – Капацитетът за пренос на азот на кръвта е от изключителна важност за всеки един атлет. Едно доза от супер концентрираният CYTOGREENS има приблизително 40 пъти повече хлорофил от порция тъмно зелено броколи. Освен че е идентичен с хемоглобина, хлорофилът стимулира производството на червени кръвни телца в организма. Пречиствайки кръвта си вие сте по-жизнени, по-енергични и кръвоносната ви ситема е по-снабдена с кислород и изхвърля отпадъчния СО2 по-качествено.

Имунна система: Алое вера е световно известно растение с многобройните си положителни качества. Благодарение на последните супер модерни клинични изследвания CYTOGREENS е несравним имуностимулатор. Daltonmax 200 е изключително силен концентрат от алое, който сам по себе си е уникален и няма еквивалент на пазара. Молекулярният размер на Daltonmax 200 е огромен. Лабораторно изследване на HPLC доказва, че 75% от Daltonmax 200 е в границите между 200 000 далтона и 1 000 000 далтона. Обикновеното алое е с 25 %. От гледната точка на един спортист ефективната имунна система е от изключителна важност, но още по-важно е ролята на имунната система от гледна точка на възстановяването на мускулите от тежки физически натоварвания. Белите кръвни телца биквално поправят повредената мускулна тъкан. Този процес от огромна важност, за да станете по-силен, по-бърз и по-голям чрез редовни тренировки.

Съдържание 535 гр. / 60 дози
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Cyto-Greens

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект