muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Cremagnavol / Creatine Bi-Layer

Съдържание: 240 капсули


Бърз преглед

CreMAGnaVol е пълен 30-дневен цикъл от екстремни креатин-хелат CapTABS с три слоя, състоящи се от мощна формула, защитена от много патенти, проектирана така, че бързо да направи поразителен прогрес във формата на мощ, сила и размер!

Наличност: На склад

С този продукт печелите 72 промо точки.

72,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

ALLMAX Cremagnavol

Употреба:

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка се приемат 4 таблетки няколко пъти дневно с вода, със или без храна.
Тренировъчни дни: (вечерна сесии): При събуждане предприеме първата доза, а втората доза след интензивните тренировки. (Сутрешни тренировки): Вземете първата доза след тренировка, а втората доза от 6 до 8 часа по-късно. (Обедна сесия): Вземете първата доза след тренировка, а втората доза преди да заспите.

Нетренировъчни дни: Вземете първата доза преди събуждане, а втората доза от 6 до 8 часа по-късно.

Значителен, моментален положителен ефект още от първата доза

Можете ли да се отдадете на 30 дни тренировки за сила, мощ и обем?
Имате ли каквото е необходимо да станете по-добри, отколкото сте днес?
CreMAGnaVol 3MPD ™ има потенциала да постигне умопомрачаващи резултати.

Никога в историята на хранителните добавки не се е комбинирала фармацевтичната технология 3MPD ™ с креатин-Магнезиев хелат (Creatine MagnaPower®); екстремна биоактивност с фармацевтична матрица за усвояване на съставките. 3MPD ™ има силата да промени всичко, което сте си мислили, че знаете за технологията на добавките.

Като 100% взаимодействаща креатин-хелат миотрофична формула за уголемяване на мускулите, CreMAGnaVol осигурява 5 грама от най-висококачественияс мулти-патентован креатин-хелат на разположение на пазара.

В резултат от 100% му реагирали магнезиеви вериги, Creatine MagnaPower ® осигурява по-лесно усвоим активен креатин на кръвта за максимално усвояване от мускулите. Резултатът - по-добро използване на мускулите, по-голям размер и повече сила с всяка тренировка. Съчетано с 3MPD технологии, CreMAGnaVol те тласка извън границите ти с научно-изследвани дози, което оставя малките, по-стари добавки да й дишат прахта.

Креатин MagnaPower предизвиква 185% увеличение на груба мускулна сила.

3MPD технология
ALLMAX е пионер в развитието и произвеждането на тази уникална и високо ефективна система за разпространяване на съставки, присъстваща само в ALLMAX. Всяка фаза на 3MPD ™ CapTAB се създава чрез отделен процес. Всеки компонент е проектиран със специфично, индивидуално темпо на действие,и характеристики на разпадане. След като всяка фаза е завършена, тя се свързва механично, за да се постигне фармацевтичната система за разпространяване CapTAB, по напълно нов начин за индустрията на добавките.

Поразително подобрение във Вашата сила, мощ и размера на Вашите мускули.
CreMAGnaVol драстично увеличава размера, сила и способността да надделеете над яростната атака на грубите железа във фитнеса. Включили сме пълноправни 240 3MPD ™ CapTABS във всяка кутия на CreMAGnaVol. Това осигурява пълен 30-дневен 240 CapTAB цикъл при доза на сервиране две на ден.. Точно така, можете да получите пълен едномесечен цикъл, който ще изпрати вашето тяло на изцяло ново ниво на сила, мощ и размер. Само за 30 дни вие ще изпитате драстични подобрения по отношение на мускулната сила и размер и зашеметяващ ръст в обема на мускулите.

Огромен растеж на мускулите:

  • 185% увеличение на чиста мускулна сила
  • По-добър трислоен транспорт на креатин и задържане в клетките, (по-добра клетъчна абсорбация на креатин)
  • Интензивен окисляване на мускулната тъкан
  • 1600 мг BETASYNTH Бета-Аланин (на ден)
  • 30 дневен запас - 240 CapTABS - 60 Дози

Резултатът - CreMAGnaVol e смес ot най-висококачествените, научно-доказани съставки, които избутват вашите граници по-далеч, по-бързо. Увеличете броя на повторения и силата на вашите сетове, и да стимулирайте растеж на мускулите Ви отвъд очакванията само за 30 дни!

ALLMAX CREMAGNAVOL се предлага в 60 порции и 240 capTABS за пълен 30-дневен цикъл.

Съдържание 240 капсули
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Cremagnavol / Creatine Bi-Layer

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект