muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Beta-Alanine

Бърз преглед

Allmax Beta-Alanine

  • Увеличава силата;
  • Увеличава издръжливостта на мускулите;
  • Тренировки с по-голям интензитет;
  • Увеличава вътре-амускулния карнозин;
  • 100% чистофармакологично качество;

Тренирайте по-усърдно, по-дълго и по-здраво!

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 28 промо точки.

28,00 лв.

Още изгледи

Преглед

 Allmax Beta-Alanine

Употреба:

Изследванията показват, че ефектите от бета-аланин са най-силни, когато е приемът е разпределен на четири дневни дози. Разтварят се 1,6 гр (½ чаена лъжичка) бета-аланин в сок или вода при всяка доза. Въпреки това, може да приемате и пълната доза 6,4 гр (2 чаени лъжички) непосредствено преди тренировка за постигане на оптимални резултати.

Искате ли да тренирате по-усърдно, да тичате по-дълго, да вдигате по-тежко и да удряте по-силно? Кой не би искал? С Allmax Beta-Alanine можете най-после да постигнете тази интензивност на тренировката, която само сте мечтали да сте в състояние да изпълните.

Подкрепен с научни изследвания, Allmax Beta-Alanine е една съществена добавка, с която трябва да се сдобиете. Като анаболно гориво, Allmax Beta-Alanine осигурявастимул за увеличаване на анаеробна и аеробна издръжливост и отлага във времето умората на мускулите, което ви позволява да засилите оборотите на всяка тренировка като ви дава горивото, с което да ускорите максимална мощност на тренировката.

Allmax Beta-Alanine може да подобри силата и издръжливостта на мускулите, за да се осигури по-мощна тренировъчна сесия. С Allmax Beta-Alanine можете да увеличите повторенията на макс и да минете всяко изпитание на силата. Разликата е между взривителната сила при всяко повторение и хвърлянето на тежестите с отвращение. Насладете се на усещането да постигате целите си и да ги надскачате. Всичко това е постижимо с Allmax Beta-Alanine.

Съдържание Не
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Beta-Alanine

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект