muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX BCAA 2:1:1

Съдържание: 400 гр.


Бърз преглед

Allmax BCAA 2:1:1 съдържа 100% верижно-разклонени аминокиселини

  • Чисто микронизирано съотношение 2:1:1
  • Увеличава мускулната маса
  • Понижава загубата на мускулатура
  • Намалява болката в мускулите

Наличност: На склад

С този продукт печелите 67 промо точки.

67,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете една чаена лъжичка (5 г) с 180-240 мл. вода, сок или напитка по Ваш избор.

Компанията ALLMAX Nutrition предоставя този продукт под формата на пудра от качествени верижно-разклонени аминокиселини (BCAA) в съотношение 2:1:1. За разлика от други амино групи, които се преработват от черния дроб, BCAA са уникални по своя характер, тъй като директно се поемат от мускулите. Те са от решаващо значение за бързо изграждане на качествена мускулна маса. Широко известен факт е, че BCAA спомагат за увеличаване скоростта на мускулния растеж, в отговор на физическо натоварване. Изследванията показват, че14 % oт мускулната маса се състои от BCAA.

BCAA притежават силен анти-катаболен ефект. Тяхното директно абсорбиране води до набавяне на необходимата енергия за мускулите и до драстично ограничаване на разграждането. За професионални атлети, стремящи се към увеличение на силата и размера на мускулната маса, BCAA е задължителен елемент под формата на добавка (в съчетание със подходящ хранителен режим и силова тренировка).

L-левцин- осигурява подкрепа за изграждане на чиста мускулна тъкан и енергия, особено при интензивно натоварване, както и спомага за поддържане на положителен азотен баланс в организма. Този елемент е известен под името "ограничено хранително вещество", което се дължи на необходимостта на тялото от определено негово количество, свързано с други аминокиселини, с цел асимилиране на протеините. Левцин активира основен анаболен процес, наричан механизъм на mTOR, който стимулира мускулната протеин синтеза (в съчетание с подходящ хранителен режим и силова тренировка).

L-валин- играе важна роля в метаболизма на глюкозата, синтеза на протеини и стимулира поддържането на имунната система. Той осигурява допълнително количество глюкоза за снабдяване с енергия по време на хардкор тренировка, което го прави ценна добавка за всеки спортист. Той също така участва в детоксикацията на излишния азот в черния дроб.

L-изолевцин- осигурява възстановяване на мускулите след тренировка и е доказал, полезното си влияние относно запазване на съществуващите нормални нива в кръвната захар. Той участва в образуването на хемоглобин, може да увеличи енергийните нива и да повиши издръжливостта (в съчетание с подходящ хранителен режим и силова тренировка).

Allmax 100% BCAA 2:1:1 е чиста формула, без добавки, предлагана в размер от 400 грама. BCAA са извлечени посредством 100% ферментация, притежават японски клас и са най-висококачествените, които могат да бъдат закупени на пазара.

Съдържание 400 гр.
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX BCAA 2:1:1

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект