muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Arginine HCL

Бърз преглед

Allmax Arginine HCL

  • Прекурсор за синтез на азотен оксид (NO);
  • Стимулира хормона на растежа (GH);
  • Подобрява функцията на имунната система;
  • Увеличава мускулната маса.

Наличност: На склад

* Задължителни полета

С този продукт печелите 27 промо точки.

27,00 лв.

Още изгледи

Преглед

Употреба:

Смесете една пълна чаена лъжичка (5 грама) от аргинин ALLMAX във вода или сок и приемайте 1-3 пъти дневно. Преди тренировки и спортни събития, приемате ALLMAX аргинин около 30 минути преди тренировка. Понякога, в нетренировъчни дни, смесете една чаена лъжичка (5 грама) от ALLMAX аргинин при събуждането и / или преди да заспите.

Arginine HCL се счита за полу-заменима аминокиселина. Това означава, че тялото произвежда Аргинин в нормални количества, но понякога се нуждае от повече, отколкото е в наличност. Хранителни източници, като фъстъци и бадеми представляват естествени снабдители с Аргинин, но хората, насочени към увеличаване на спортните постижения или натрупване на чиста мускулна маса, е трудно да набавят чрез храната количествата, необходими на организма за постигане на оптимални резултати.

Последните проучвания на университетско ниво потвърждават способността на Allmax Arginine HCL да действа като естествен прекурсор на креатин синтезата в тялото.

В допълнение, също така показва увеличаване на нивата на растежния хормон и способността на организма да поема и използва кислород, предимно посредством повишаване на азотния оксид (увеличена вазодилатация).

Allmax Arginine HCL представлява японска категория ултра чиста форма на Аргинин. Той е произведен в съоръжение от фармацевтичен клас и под държавен контрол. Този мощен амино монопептид е извлечен от чисти растителни източници, посредством специален 11-фазов процес. Това означава липса на потенциално замърсяване с вещества от животински произход и неналичие на животински вторични продукти в Allmax Arginine HCL.

Съдържание Не
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Arginine HCL

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект