muskuli.bg във Facebook задайте въпрос в Skype телефон за поръчка

Моята количка

0 продукта - 0.00 лв.

ALLMAX Allflex

Съдържание: 60 капсули


Бърз преглед

ALLFLEX е хранителна добавка, предназначена за възстановяване и управление на болката в ставите, подкрепена с UC • II ®

ADVANCED ALLFLEX е синергична и балансирана смес от шест допълнителни съставки, предназначени за:

  • Бързо и ефективно да поправите повредени стави
  • Възстановяване на подвижността на ставите
  • Намаляване на възпалението
  • Намаляване на болки в ставите

Наличност: На склад

С този продукт печелите 45 промо точки.

45,00 лв.
ИЛИ

Още изгледи

Преглед

ALLMAX Allflex


Употреба: Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, след първото хранене за деня.

Като атлет, който тренира интензивно, тялото Ви е по-податливо на износване, а упоритите тренировки неизбежно ще доведат до болки в ставите и мускулите. Ако сте измъчили тялото си до крайност във фитнеса, ще настоявате за нещо, което ще облекчи болката бързо и ефективно. ADVANCED ALLFLEX са подкрепени с UC • II ®, която стратегическа цел е да осигури подкрепа и облекчение на болките в тялото Ви.

Само две капсули на ден от ALLFLEX води до бързо и цялостно възстановяване и управление на болката.

ALLFLEX е хранителна добавка, предназначена за облекчаване и възстановяване, която спомага за здравето на ставите и мобилността и намалява болката и възпалението, причинени от интензивната физическа активност.

ALLFLEX е защитена от 4 независими американски патента.
Със система за изключителна доставка, ALLFLEX ™ достига до Вас в изключително тънка капсула, която осигурява бързи резултати и е със забавено освобождаване на активната съставка, която продължава да работи над 12 часа.

Подкрепена от силата на 6 клинични опита с хора, ALLFLEX с UC-II Ви дава инструмента, чрез който можете да отвърнете на удара! Преборете се с болката в ставите сега!
ADVANCED ALLFLEX е 348% по-добър от комбинацията Глюкозамин и Хондроитин за намаляване на болката и подобряване на мобилността на ставите. Толкова е лесно – просто вземете две капсули веднъж дневно!

Ключът към тази впечатляваща и много напреднала формула е комбинация с UC-II ® – неденатуриран колаген тип – II з­­­а съвместен ремонт, 3-LASTIN ™ за предотвратяване на възпалението и OptiMSM ® за увеличаване на мобилността в комбинация с мощен CL-5 ™ за радикално намаляване на болката и антиоксидантна подкрепа!
Клинично доказано е, че тази хранителна добавка е повече от 3 пъти по-ефективна от комбинацията от 1500 мг глюкозамин и 1200 мг Хондроитин

UC • II ® е съставка, която е доказано ефективна при болка. Тя е произведена при нискотемпературен процес, който осигурява биологичната активност да остане непокътната.

Неденатурираният колаген тип II е субстрат, подпомагащ възстановяването на хрущяла, отговорен за еластичността и издържливостта на костната система. Установено е, че приеман през устата, моделира дейността на имунната система, като предпазва от автоимунна деструкция в областта на ставния хрущял, което в голяма степен помага за подобряване на гъвкавостта и подвижността на ставите.

Това е най-добрият от всички тип на колаген, най-често срещан в ставите – именно този колаген се съдържа в Allmax Allflex с UC • II ®. Над 30 години прекарани в плацебо-контролирани проучвания показват, че той действително помага при синтеза на нов хрущял в ставите. (Защитен от 4 отделни патента на САЩ).

UC • II е революционно нов подход за управление на болката в ставите и е подкрепена от шест клинични изследвания с хора, включително едно, проведено в престижния Харвардския университет, където участниците в проучването са имали значително подобрение с добавянето на UC • II ®, а най-хубавото от всичко е, че този продукт няма никакви странични ефекти.

OptiMSM ® спомага за синтеза на колаген – Methylsulfonylmethane (MSM) (450 мг)
МСМ помага при ремонта на увредените клетки и стимулира растежа на здрави клетки. МСМ е необходимо за съвместни синтеза на колаген. Колагенът изгражда мощна матрица, за да помогне при укрепването на съединителната тъкан, като същевременно осигуряват гъвкавост. Също така е протеин, и от съществено значение за растежа и възстановяването на клетките.

Methylsulfonylmethane (MSM) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. Тя се намира в обичайното хранене на хората и за почти всички животни. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра, четвъртият най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

МСМ има ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулни спазми, и омекотяване на белези. МСМ подкрепя здравето, активния начин на живот и ползите от няколко структури и функции в организма, включително и съединителната тъкан и дихателната система, докато метиловите групи действат на производството на енергия.

МСМ показва полза по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулните спазми, и омекотяване на белези.
МСМ е естествена съставка на сяра в плодовете, зеленчуците, рибата, млякото и зърнените храни. В клиничните изпитвания върху хора за изследвания, MSM е установено, че спомага за облекчаване на болката и сковаността и намалява подуването и възпалението.

CL-5 ™ Curcuma Longa (100 мг)
CL-5 ™ осигурява мощна съвместна защита на тъканите от окислителното увреждане, причинено от свободните на клетъчно ниво и е установено, че притежава 300 пъти по-голяма антиоксидантна мощност, отколкото витамин Е. Бил е използван в традиционната азиатска медицина, за да облекчи болката, причинена от артрит и намалява възпалението. Освен това, може да помогне да подтисне продукцията на простагландини.
Salix Alba – екстракт от бяла върба (100 мг)
Свръхчист, бионаличен билков екстракт Salix Alba е внимателно комбиниран в останалите съставки в ADVANCED ALLFLEX за намаляване на възпалението, ставните болки, подуването и сковаността.

Вътрешната кора от бялата върба съдържа танини, които се смятат като отговорни за облекчаването на болката и нейното намаляване. Тя също така е установено, че инхибира простагландини (химикали, произведени в отговор до нараняване на тялото). Бялата върба, често се споменава като аспирин на природата и дава мощен, но напълно естествен подход за лечение на болките и страданията.

Витамин C и E комплекс
Витамин C – калциев аскорбат (40 mg или 100% RDI)
Витамин C е водно-разтворим витамин и антиоксидант. Той осигурява подкрепа на имунната система при стрес и интензивни тренировки, и спомага за поддържането на колагенът, който е от съществено значение за формирането и ремонта на съединителната тъкан.
Витамин Е - Този мощен антиоксидант, спомага за подобряване на кръвообращението и е необходим за възстановяването на тъканите. Също така е полезен за нормалното съсирване на кръвта и предпазва от белези. Той осигурява атлетична подкрепа и поддържа здрави мускулите, а и укрепва стените на капилярите.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

Съдържание 60 капсули
Производител AllMax Nutrition
Съдържа Не

Използвайте празни места, за да отделяте етикетите. Използвайте единични кавички (') за фразите.

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: ALLMAX Allflex

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Ефект

Може да се интересувате и от следните продукт(и)